Valokuva Scandic Hotels Oy / Holiday Inn Helsinki - Expo

Holiday Inn Helsinki - Expo

Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Holiday Inn Helsinki – Expo sijaitsee parhaalla paikalla Helsingin Messukeskuksen yhteydessä Pasilassa ja tarjoaa vierailleen ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden.
Hotelli on messu- ja kokousmaailman keskipiste, josta on joustavat yhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalle, rautatieasemalle ja Helsingin keskustaan. Messu- ja kongressikeskus tarjoaa vieraiden käyttöön laajan valikoiman sekä näyttely- että kokoustiloja.

Hotellin laadukkaissa, skandinaaviseen tyyliin sisustetuissa huoneissa on ilmastointi sekä nopea, maksuton nettiyhteys, suuri taulu-tv Chromecast striimausmahdollisuudella.
Kaikissa huoneissa on muhkea Holiday Inn -vuode, tyynymenu, puulattia, minibaari sekä vedenkeitin teen- ja kahvinvalmistukseen. Mukavat ja hyvin varustellut Standard-luokan huoneet takaavat viihtyvyyden. Hotellin huoneissa löytyy vaihtoehtoja combikäyttöön, allergikoille sekä liikuntarajoitteisille. Lisämukavuutta saa Top Floor -huoneissa, joissa on myös laajempi varustelu. Hotellin kuusi sviittiä mahdollistavat vieläkin mukavamman vierailun.

Holiday Inn® Open Lobby Pasilassa on rento, olohuonemainen tila, jossa asiakkaat voivat syödä, juoda, työskennellä, rentoutua ja seurustella. Ravintola Platta palvelee sekä hotellin että Messukeskuksen monipuolista asiakaskuntaa aamusta yöhön muuntuen aamiaispaikasta bisnestreffien ja illan kohtaamispaikaksi.
Hotellissa on myös vieraille maksuton sauna sekä näyttävä kuntokeskus. Ylimmän kerroksen Terassikabinetti tarjoaa uniikin mahdollisuuden kokoustaa ja nauttia saunasta sekä porealtaasta lasitetulla terassilla.

Hotellissa on vieraille maksuton sauna sekä upea kuntokeskus. Tilava autotalli tarjoaa helpon paikoituksen autolla saapuville ja Pasilan rautatieasemalle on matkaa vain 500 metriä. Kaupungin keskustaan on myös hyvät yhteydet raitiovaunulla. Monipuolinen Mall of Tripla hotellin läheisyydessä tarjoaa mahtavat shoppailumahdollisuudet.