Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport

Rälssitie 2, 01510 Vantaa

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport -hotellissa majoittuu vain minuuttien päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja aivan Kehä III:n tuntumassa Aviapolis-alueella. Hotelli on helppo tavoittaa niin autolla, bussilla tai lentäen. Hotellista on maksuton kuljetus lentokentälle. Hotellin hyvät kokouspalvelut pienryhmille sekä tehokas Business Center, mahdollistavat työnteon ympäri vuorokauden. Nykyaikainen tekniikka ja nopeat yhteydet tarjoavat erinomaiset puitteet liikeasioiden hoitoon ympäri maailman. Lisäksi lähellä sijaitsevat Jumbo ja Flamingo tarjoavat upeat shoppailu- ja virkistysmahdollisuudet.

Huoneiden varustukseen kuuluu ilmastointi, teen- ja kahvinkeitin, viiden tyynyn valikoima, silitysvarustus sekä taulu-tv, josta löytyvät monipuolisesti sekä kotimaiset että kansainväliset kanavat. Useissa huoneissa on lisäksi minibaari.

Hotellin ravintola Bistro Fiore tarjoaa maukkaan valikoiman kotimaisia ja eurooppalaisia ruokia. Hotellivieraita palvelee myös laadukas kuntokeskus sekä 2 saunaa.

Sulje