Valokuva Scandic Hotels Oy / Holiday Inn® Helsinki-Vantaa Airport

Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport

Rälssitie 2, 01510 Vantaa

Holiday Inn® Helsinki-Vantaa Airport -hotelli tarjoaa mukavat huoneet ja maksuttoman edestakaisen kuljetuksen Helsinki-Vantaan lentoasemalle.
Hotellin hyvä sijainti Vantaan Aviapoliksen bisnesalueella sekä lyhyen kävelymatkan päässä löytyvä Kauppakeskus Jumbo ja Suomen monipuolisimpiin kuuluvat viihde- ja hyvinvointipalvelut tarjoava Flamingo Spa -vesipuisto takaavat niin liike- kuin vapaa-ajanmatkustajienkin viihtyvyyden.

Lentokenttähotellin huoneiden varustukseen kuuluu maksuton Wi-Fi-yhteys, vedenkeitin teen- ja kahvinvalmistukseen, silitysvarustus, neljän tyynyn Pillow Menu sekä taulu-tv, josta löytyvät monipuolisesti sekä kotimaiset että kansainväliset kanavat. Huoneissa on lisäksi varusteltu minibaari tai minijääkaappi.
Kaikki huoneet ovat savuttomia ja niissä on ilmastointi, sekä huoneen täysin pimentävät verhot. Osa huoneista on yhdistettävissä väliovella toisiinsa

Hotellin hyvät kokouspalvelut pienryhmille sekä tehokas Business Center, mahdollistavat työnteon ympäri vuorokauden. Nykyaikainen tekniikka ja nopeat yhteydet tarjoavat erinomaiset puitteet liikeasioiden hoitoon ympäri maailman.

Hotellin ravintola Bistro Fiore tarjoaa maukkaan valikoiman kotimaisia ja eurooppalaisia ruokia. Hotelliaamiaista tarjoillaan jo klo 5.00 alkaen, joten täällä asuessa pääsee kylläisenä myös aamulennolle.
Hotellivieraita palvelee myös laadukas kuntokeskus sekä 2 saunaa. Hotellilla on runsaasti ulkoparkkipaikkoja. Tarjolla on myös rajoitettu määrä autopaikkoja pitkäaikaispysäköintiin.