Hotel Lilla Roberts

Pieni Roobertinkatu 1-3, 00130 Helsinki

Hotel Lilla Roberts tarjoaa korkeatasoista, modernia viihtyvyyttä elegantissa ja historiallisessa ympäristössä. Hotellin sijainti aivan Helsingin vilkkaimman business-alueen ja hienoimpien arvoasuinalueiden välissä tekee hotellista täydellisen ja helpon kodin sekä liike- että vapaa-ajan vierailuille. Miellyttävän hiljainen Pikku Roobertinkatu varmistaa viihtyisän ja rauhallisen oleskelun Hotel Lilla Robertsissa, kuitenkin ainoastaan kivenheiton päässä kaupungin suosituimmista ravintola- ja baarielämän vetonauloista.

Hotel Lilla Robertsissa on 130 tyylikästä ja tilavaa huonetta viidessä huoneluokassa.

Trendikäs Bar Lilla e sekä ravintola Krog Roba tarjoavat viihtyisän kodikasta tunnelmaa niin paikallisille asukkaille kuin hotellivieraillekin. Ruokalistalla on pohjoismaisia klassikoita, kasvisvaihtoehtoja sekä zero waste -ruokalajeja.

Hotellissa on rauhaisa sisäpiha ja terassi, aina avoin kuntosali sekä huonepalvelu reiluine aukioloaikoineen. Käytettävissä on myös kaksi kokoustilaa, jotka tarjoavat huippuluokan palvelut niin paikallisille kuin kansainvälisille liikematkailijoille.