Valokuva Hotel Mestari, Primehotels Oy

Hotel Mestari

Fredrikinkatu 51-53, 00100 Helsinki

Fredrikinkadun ja Eerikinkadun kulmassa Rakennusmestarien talossa sijaitseva Hotel Mestari on Helsingin keskustan uusi kohtaamispaikka, jossa moderni yksilöllisyys ja tarinarikas historia yhdistyvät. Hotel Mestari on Rakennusmestarien talon 1930-luvulle ulottuvan historian tuorein luku. Talon alkuperä näkyy edelleen Mestarin kädentaitoja kunnioittavassa filosofiassa, kun tyyliltään rouheassa ja maskuliinisessa hotellissa on näkyvillä talon alkuperäisiä elementtejä.

Modernin ripauksen Mestariin tuo sen ajatus yksilöllisyydestä. Kukin vieras voi rakentaa yöpymisestään tarkoitukseensa sopivan valitsemalla kahdeksan eri huoneluokan ja elämyksellisten lisäpalveluiden väliltä. Huoneeseen voi tilata esimerkiksi rentouttavan Cool Down -palvelun, romanttisen illan kruunaavan Romance-paketin tai Groom Your Gear -paketin, jolla voi viimeistellä juhlakengät kiiltäviksi ja virittäytyä juhlatunnelmaan.

Mestarissa on saatavilla myös Choose Your Timing -palvelu, joka mahdollistaa tulo- ja lähtöaikataulun valitsemisen täysin omien tarpeiden ja vuorokausirytmin mukaan. Hotel Mestarissa tulet ja lähdet milloin haluat, eikä sinun tarvitse huolehtia ajoissa heräämisestä tai aamiaistarjoilun loppumisesta.

Hotel Mestarin kokoontumistilat palvelevat tarkoitustaan ja vastaavat vieraan kuin vieraan tarpeisiin. Mestarissa on mahdollista istahtaa intiimisti pyöreän pöydän ääreen sekä toteuttaa satojen henkilöiden hybridimallisia bisnestapahtumia. Kokous- ja tapahtumapalveluita suunnitellessa lifestyle-ajattelu on viety täysin uudelle tasolle – syntyi Hotel Mestarin Verstas, jonka puitteita kunnioittaen ei tarvitse varata ainoastaan kokoushuonetta, vaan kokonaisvaltaista palvelua. Puitteiden ja tarjoilujen lisäksi hotelli varmistaa, että asiakkaan tavoite toteutuu.

Mestarin viimeistellyissä huoneissa vieras saa nauttia mestarillisesta unielämyksestä muhkeassa ja leveässä sängyssä, Joutsenen lempeissä untuvissa ja laadukkaissa tekstiileissä. Jokainen huone tarjoaa mestarillisen hotellielämyksen vieraalleen ja kuhunkin huoneeseen on valittavissa elämyksellisiä lisäpalveluita. Mestarin huoneissa järjestyvät niin leffaillat kavereiden kesken kuin hemmotteluhetket arjen ulottumattomissa.

Ravintola LATIN BISTRO & BAR MAESTRO 51 on Hotel Mestarin tulisieluinen sydän, jossa pohjoisen perinteen tinkimättömyys yhdistyy etelän intohimoon ja rohkeisiin makuihin. Ravintolan menu on saanut inspiraationsa eteläamerikkalaisesta ruokakulttuurista sekä kokeilunhalun ja nautiskelun yhdistämisestä — käyttäen laadukkaita, kansainvälisiä ja kotimaisia sekä vastuullisia raaka-aineita. Tutustu ravintolaan lisää www.maestro51.fi