Hotelli Korpilampi

Korpilammentie 5, 02970 Espoo

Hotelli Korpilampi sijaitsee Espoossa, kauniin Korpilammen rannalla. Hotellia ympäröivät metsät tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden erilaisiin aktiviteetteihin sekä lepoon ja virkistymiseen luonnon helmassa. Luonto on läsnä myös hotellissa, pohjoismaiset lämpimät sävyt yhdistettynä upeisiin luontokuviin luovat viihtyisää tunnelmaa.

Hotellissa on 160 viihtyisää huonetta, jotka soveltuvat niin kokous- ja vapaa-ajanryhmille kuin yksittäisille työ- ja lomamatkaajille. Osassa hotellihuoneista on upea näkymä metsään tai Korpilammelle. Huoneiden hintaan sisältyy runsas aamiaisbuffet, aamu- ja iltasaunat sekä ja uima-altaan ja kuntosalin käyttö, veloitukseton pysäköinti ja langaton internetyhteys.

Hotelli Korpilammen puhtaisiin ja raikkaisiin pohjoismaisiin makuihin keskittyvä ravintola tarjoilee herkkuja á la carte -listalta.

Alun perin kokoushotelliksi valmistuneen Hotelli Korpilammen iso auditorio, kokoustilat sekä ravintola pystyvät palvelemaan isojakin kokouksia, konferensseja, seminaareja sekä muita yksityis- ja yritystilaisuuksia.

Sulje