Marski by Scandic

Mannerheimintie 10, 00100 Helsinki

Suomen ensimmäinen Signature-hotelli Marski by Scandic avattiin 2019 Helsingin keskustassa. Se sykkii urbaania elämää suomalaisella twistillä. Kiehtovat tilat ja inspiroiva palvelu houkuttelevat viettämään kaupunkielämää kuten haluat.

Hotellissa on 363 huonetta ja huonevalikoima on monipuolinen, vaihtoehtoja löytyy ylellisistä sviiteistä ja saunallisista huoneista ikkunattomiin huoneisiin, joissa kaupungin vilinä ei häiritse. Hotellissa on 15 esteetöntä huonetta. Kaikissa huoneissa patjat ovat erityisen mukavat ja tyynyvalikoima kattava. Hotellissa on monipuolinen tapahtumatarjonta ja oma Lifestyle Concierge pitää huolen, että vierailu Helsingissä sisältää sen mitä haluat.

Marskin legendaarinen baari on Helsingin keskustan drinkkibaarien eliittiä. Ravintolassa pääsee tutustumaan suomalaisiin klassikoihin twistillä. Hotellin tapahtumatilat tarjoavat virkistävän vaihtoehdon kaupungin tarjontaan. Kokoustilojen lisäksi Marski muuntautuu ympäristöksi työpajoihin, co-creation-sessioihin tai kick-offeihin.

Oma pysäköintihalli, kuntohuone ja hotellivieraille maksuton ohjattu liikunta helpottavat elämää ja virkistävät kummasti.