Noli Malmi

Vanha Helsingintie 19, 00700 Helsinki

Noli Malmi sijaitsee Koillis-Helsingissä, monipuolisessa sekä kovaa vauhtia kehittyvässä Malmin kaupunginosassa, jonka historia kantaa vuosisatojen päähän. Vain muutaman askeleen päässä Nolista, Malmin juna-asemalta nappaa lähijunan etelään, joka vie Helsingin keskustaan 15 minuutissa tai lähijunan pohjoiseen, joka puolestaan vie Helsinki-Vantaan lentoasemalle vähintään yhtä nopeasti. Tämän lisäksi heti aseman yläpuolella vilisee laaja bussiverkosto.

Malmin aseman välitön läheisyys takaa myös kattavat palvelut päivittäistavarakaupoista, kahviloihin ja ravintoloihin, unohtamatta kulttuuritarjontaa sekä kaupunginkirjastoa viereisellä Malmitalolla. Malmin lentokentän ympäristö tarjoaa upeita ulkoilureittejä ja löytyypä paikallisnähtävyyksistä myös Suomen suosituin puro, joka houkuttelee luontobongareita kauempaakin.

Noli Malmin 238 studion lisäksi tiloista löytyy 500 neliön verran käytännöllisiä yhteiskäyttötiloja: kuntosali, sauna, yhteiskäyttökeittiö sekä co-working- ja oleskelutilat ja puhelinkopit. Nolille tuttuun tapaan myös Noli Malmista löytyy turvallinen pyöräparkki sekä lainapyörät nopeaan matkantekoon. Noli Malmin tiloissa toimii myös ravintola.

Nolilla moikataan naapuria! Samassa kiinteistössä Noli Studiosin kanssa toimii myös heidän sisaryhtiönsä Juli Living: Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kaikkea toimintaa ohjaa hiilineutraaliuus. Naapuruston ympäristöarvot ovat siis yhteiset ja rakennuksille onkin haettu Gold -tason LEED-ympäristösertifikaattia.