Valokuva Radisson Blu / Kaisu Jouppi

Radisson Blu Hotel Espoo

Otaranta 2, 02150 Espoo

Aivan kimaltelevan Suomenlahden rannalla sijaitseva Radisson Blu Hotel, Espoo kutsuu tutustumaan Espoon kauniiseen merenrantaan ja upeisiin maisemiin. Hotelli tunnetaan myös nimellä Log Out Zone, ja siellä pääset todella vaihtamaan vapaalle ja rentoutumaan rauhallisessa ympäristössä hotellin hyvinvointikerroksessa, josta löytyy uima-allas, kuntosalilaitteita sekä sauna.

Hotellin sijainti on kätevä: Helsinki-Vantaan kansainvälinen lentoasema on vain puolen tunnin ajomatkan päässä ja Helsingin keskusta vain yhdeksän kilometrin päässä hotellilta. Aalto-yliopiston metroasema on vain 700 metrin päässä, ja sieltä pääsee helposti Helsinkiin ja Espoon tärkeimpiin kohteisiin. Lisäksi hotellissa on muitakin etuja, kuten ilmaiset omat pysäköintitilat.

Hotellin 209 huonetta ja sviittiä tarjoavat sekä käteviä mukavuuksia, kuten ilmaisen ja nopean langattoman Internet-yhteyden, että hiljaisuutta ja rauhoittavaa skandinaavista tyyliä. Läheinen saaristo näkyy hotellin seinän peittävässä taideteoksessa. Herkullinen illallinen löytyy myös läheltä, hotellin ravintola Bistro Rannasta. Ylimmän kerroksen saunaosastolla on kolme saunaa, uima-allas ja terassi upealla merinäköalalla.

Hotelli sopii mainiosti myös perheille ja lomailijoille - lemmikkejä unohtamatta.

Hotellin kokoustilat palvelevat niin kokous- kuin juhlatilanteissa.