Valokuva Radisson Blu / Kaisu Jouppi

Radisson Blu Plaza Hotel

Mikonkatu 23, 00100 Helsinki

Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki on aina ollut yksi kaupungin energisimmistä paikoista - se on ikoninen kohde niin jetsettereille, kulttuurinnälkäisille kuin liike-elämän johtajille. Hotellin historiallinen rakennus on peräisin vuodelta 1917, jolloin Suomi itsenäistyi. Hotellin keskeinen sijainti takaa, että kaupungin lukuisat paikalliset nähtävyydet ovat lyhyen matkan päässä.

Kaikki Plazan 302 huonetta takaavat ylellisen kokemuksen. Voit valita klassisista huoneista, jotka edustavat hotellin pitkää historiaa, tai moderneista huoneista, jotka sijaitsevat hotellin uudessa osassa. Kaikki huoneet on sisustettu upeilla suomalaisilla designklassikoilla.

Nauti ajastasi rennossa ja viihtyisässä Bistro Vilhossa, johon on helppo piipahtaa. Kesäisin sinua palvelee suojaisa sisäpihan terassi. Tai järjestä unohtumattomat cocktail-juhlat ylellisessä ja upeasti sisustetussa Juhon salissa. Ja mihin aikaan sitten oletkaan liikkeellä, ympäri vuorokauden auki olevasta Lobby Bar -baarista saat aina virkistäviä juomia ja kevyitä välipaloja.

Plaza Sports -kuntosalin aerobisten ja muiden kuntoilulaitteiden ansiosta kuntoilua ei tarvitse jättää tauolle ja ilmainen pääsy saunaan sisältyy kaikkien huoneiden hintaan.

Liike-elämän keskuksena hotelli tarjoaa myös ensiluokkaiset puitteet onnistuneille kokouksille ja tapahtumille.