Suomen luontokeskus Haltia

Nuuksiontie 84, 02820 Espoo

Suomen luontokeskus Haltia on portti koko Suomen luontoon sekä mm Nuuksion kansallispuistoon. Vastuullisesti toimivassa luontokeskuksessa saat aidon elämyksen Suomen luonnosta. Haltian luontonäyttelyissä pääset kansallispuistojemme mahtaviin maisemiin ja luontopääkaupungin luontokohteisiin. Vaihtuvien näyttelyiden ja tapahtumien kautta otamme kantaa ajankohtaisiin asioihin kuten ilmastomuutokseen ja luonnon tuomaan hyvinvointiin. Haltiassa vietetään jokaisen kuukauden ensimmäisenä lauantaina Retkilauantaita, jolloin saat ideoita ja opastusta retkeilyyn ympäri vuoden kuukausittain vaihtuvalla teemalla.

Haltian luontokoulu tarjoaa luontokasvatusta luontokoulupäivien ja opastusten muodossa. Tarjoamme myös kestävät ja elämykselliset puitteet erilaisille tilaisuuksille ja tapahtumille. Haltiasta löytyy luontomyymälä ja Ravintola Haltia. Annamme retkineuvontaa ja vuokraamme retkeilyvarusteita. Haltian lähiluontopolut soveltuvat eritasoisille luonnossa liikkujille ja niiltä on yhteys Nuuksion kansallispuistoon.

Haluamme antaa kävijöillemme koskettavia luontoelämyksiä, innostaa lähtemään retkelle Suomen luontoon ja tukea luontosuhteen syventymistä.