Veistoskauppa

Eteläranta 12, 00130 Helsinki

Veistoskauppa on Suomen Kuvanveistäjäliiton jäsenten pienoisveistoksia esittelevä myyntikokoelma ja verkkokauppa. Verkkokaupassa pääset tutustumaan kokoelman teoksiin tarkasti 360-kuvien avulla – voit ihailla ja selailla pienoisveistoksia joka suunnasta. Teokset ovat myös nähtävissä ja myynnissä paikan päällä Galleria Sculptorissa osoitteessa Eteläranta 12, Helsinki.

Taideteos on huolella valmistettu ja ainutlaatuinen tuote. Voit hankkia veistotaidetta omaksesi tai lahjaksi joko kertamaksulla tai osamaksulla. Verkkokaupasta tilattu teos toimitetaan sinulle suoraan kotiin tai vaihtoehtoisesti voit noutaa teoksen gallerialta. Gallerialta teoksen ostaessasi saat sen heti mukaasi.

Veistoskaupan teokset ovat uniikkeja; myynnissä on vain Suomen Kuvanveistäjäliiton jäsentaiteilijoiden teoksia. Liitossa on 450 ammattikuvanveistäjää ja Veistoskaupassa on teoksia yli sadalta liiton taiteilijalta.

Veistoskauppa on avoinna Galleria Sculptorin aukioloaikojen mukaan; ti–ke 12–17, to 12–19, pe 12–17 ja la–su 12–16 ja verkkokauppa 24/7.