Valokuva Okra kauppa, Anna Schroderus

Okra

Aleksanterinkatu 26, 00170 Helsinki

Taidekäsityö- ja designmyymälä Okra sijaitsee Helsingin keskustassa Senaatintorin laidalla, Helsingin Tuomiokirkon välittömässä läheisyydessä.
Okra on kymmenen taidekäsityöläisen ja muotoilijan omistama kauppa. Persoonalliset ja uniikit tuotteet luovat avaraan myymälään iloisen ja raikkaan tunnelman. Esillä on osakkaiden sekä valittujen tekijöiden tuotteita. Löydät Okrasta uusiutuvan valikoiman tekstiilejä, koruja ja asusteita, sisustustuotteita sekä käyttöesineitä mm. lasista, keramiikasta ja kierrätysmateriaaleista. Tiskin takaa löydät myös monesti jonkun tekijöistä ja voit suoraan kysyä esimerkiksi tuotteiden valmistuksesta ja niiden huoltamisesta.
Okrassa kaikki tuotteet ovat suomalaista alkuperää, ne on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Vastuullinen valmistus, ekologisuus ja pitkäikäisyys ovat tuotteille tärkeitä arvoja. Kahdenkymmenenkahdeksan toiminta vuotensa aikana Okra on vakiinnuttanut asemansa monipuolisena ja uudistuvana korkealaatuisen suomalaisen taidekäsityön myymälänä Helsingissä.