Papu Store

Pohjoisesplanadi 19, 00100 Helsinki

Suomalainen vastuullinen vaatebrändi Papu Design sai alkunsa vuonna 2012, kun founder Anna Kurkela ja taiteilija Hanna-Riikka Heikkilä päättivät alkaa muuttaa maailmaa.

Naisten yhteistyöstä syntyi tunnistettavia lasten ja naisten vaatteita. Nykyään Papu keskittyy vastuullisiin naisten vaatteisiin.

Papun vaatteille on ominaista rohkea persoonallisuus ja ennakkoluuloton leikkisyys. Valikoimassa on paljon malleja, värejä ja kuoseja arjen helpoista käyttövaatteista ulkopukeutumiseen.

Papu Designin ydinarvoissa on laatu, jonka brändi haluaa sisällyttää kaikkeen tekemiseensä. Papu uskoo, että kaikista vastuullisin tuote on pitkäikäinen ja laadukas.

Arvojen lisäksi luonto ja eläimet ovat vahvasti läsnä Papun toiminnassa ja mallistojen estetiikassa. Luontoaiheiset kuvitukset kumpuavat aidosta arvostuksesta ympäröivää maailmaa kohtaan. Papulaisille on tärkeää, että voimme tulevaisuudessakin nauttia puhtaista metsistä ja vesistöistä, kohdata terveitä eläimiä sekä hengittää raikasta ilmaa niin luonnossa kuin kaupungissakin.

Papu Design haluaa tuoda inspiroivalla muotoilullaan onnellisuutta ihmisten jokaiseen päivään. Papu -vaatteet on tarkoitettu kaikille - ja jokaiseen hetkeen.