Älä tule hyvä tyttö!

Tervasaari, 00170 Helsinki
Tervasaaren amfiteatteri

Älä tule hyvä tyttö! on Helsingin teatterikoulun ja Pohjois-Helsingin bändikoulun viihdyttävä musiikkiteatterinäytelmä

Älä tule hyvä tyttö! on Helsingin teatterikoulun ja Pohjois-Helsingin bändikoulun viihdyttävä musiikkiteatterinäytelmä, jossa musiikkina on käytetty Erinin kappaleita.

Eräänä päivänä kävi niin, että pienenpieneen Tuiskulan kylään oli aktiivisten kuntatoimien seurauksena muuttanut niin maar tarpeeksi lapsiperheitä, että kylä oli valmis perustamaan ensimmäisen oman koulunsa.

Rehtori-talkkariksi valittiin innokas kyläaktiivi ja itse oppinut kitaristi Martti. Koulua perustettiin rehtori-talkkari- Martin toimesta suurella sydämellä ja sinne saatiinkin lähikylistä houkuteltua mukaan loistavat opettajat.

Avajaisissa rehtori teki kuitenkin melko kaardinaalisen mokan ja sekoitti nimikyltin kirjaimet: niin Tuiskulan kyläkoulusta tuli Tiuskilan koulu, joka alkoi toteuttamaan pahanenteistä nimiprofetiaa Siitä lähtien koko Suomi on pitänyt koulua Tiuskilan kouluna, eikä nimeä ole kehdattu korjata, koska virheitä ei Tiuskilassa voi myöntää.

Tiuskilan kouluun on vain vuosi sen perustamisesta pesiytynyt kahden kilpailevan tyttöjengin, Toiset Mimmit ja Muijalauma - välinen ikuinen talvi. Nyt ongelmat ovat kiirineet Opetushallitukseen saakka. Kun valtion koulutarkastaja saapuu paikalle, tulee oppilaille ja henkilökunnalle kiire korjata ongelmia ja selvittää, mistä ongelmat kumpuavat.

 

Tervasaaren amfiteatteri

8.-15.6.2024

Liput 15,50€ Tiketistä, esitys on suomenkielinen