Valokuva Warner Music Finland (c) Tero Ahonen

Abreu

Katajanokanlaituri 2a, 00160 Helsinki
Allas Sea Pool

Suomalais-portugalilainen Abreu tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja

Suomalais-portugalilainen Abreu tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify-listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla ympäri Suomea. 

Tämä näkyi myös syksyn 2021 supersuositulla Vain Elämää -kaudella, jossa Abreu nousi yhdeksi kauden suosikiksi – hänen esityksensä keräsivät huikeaa palautetta, biisit striimasivat eniten koko kauden aikana Spotifyssa ja Levoton tyttö feat. Evelina & Nelli Matula nousi radioiden kolmanneksi soitetuimmaksi kappaleeksi.

Marraskuussa 2019 julkaistun ja tuplaplatinarajan ylittäneen Teipillä tai rakkaudella -albumin nimisingle nousi keväällä 2020 jättihitiksi. Levyllä kuului vahvasti Abreun portugalilaiset juuret ja sieltä löytyvät myös tuplaplatinaa striimanneet kappeleet Yhen elämän juttu ja Sytyn. Uuden albuminsa myötä Abreu kehittyi biisintekijänä ja on nyt artistina entistä rehellisempi, rohkeampi ja sinut itsensä kanssa. 

 

Allas Sea Pool

14.7.2023 ovet klo 19, showtime klo 20-22

Liput 25/30€ Lippupisteestä ja ovelta, K-18