Ainoa Winery viinimaistelu - Suomalaisia ruokaviinejä

Lönnrotinkatu 14, Helsinki
Lönnrotinkatu 14, Helsinki

Kaikki tietävät, että punaista lihaa tarjotaan punaviinin kanssa, kalaa ja kanaa valkoviinin kanssa.

Kaikki tietävät, että punaista lihaa tarjotaan punaviinin kanssa, kalaa ja kanaa valkoviinin kanssa. Mutta mikä ruoka vaatii mansikoista tai juurikasjuurista valmistettua viiniä? Koe ruokaparien yllättävä monipuolisuus pohjoismaisista raaka-aineista valmistettujen epätavallisten viinien kanssa!

Ainoa Wineryn pohjoismaiset viinit tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia luoda uusia makuelämyksiä yhdistettynä pohjoismaiseen keittiöön. Paola & David muuttivat Suomeen 16 vuotta sitten, ja he ovat kehittäneet hienoja viinejä suomalaisista raaka-aineista, pääasiassa metsämarjoista. 

Heidän viininsä ovat voittaneet palkintoja Kaliforniassa, Saksassa ja Ranskan arvostetuissa kilpailuissa, ja niistä on tullut ainoita viinejä Pohjoismaista, jotka ovat voittaneet mitaleja OIV:n hyväksymissä kilpailuissa ja muuttaneet käsitystä siitä, kuinka on mahdollista käyttää viineissä myös muita raaka-aineita kuin rypäleitä. 

Jokaisen viinin mukana tarjoillaan pieni makupala, joka osoittaa, kuinka epätavalliset viinit laajentavat ruokailuelämysten aikana mahdollisia parivaihtoehtoja. 

Löydä upeita yhdistelmiä, joita ei opeteta missään muualla, mukaan lukien ruoat, joiden kanssa viinejä on tunnetusti vaikea yhdistää!

 

Murun Viinibaari, Lönnrotinkatu 14

26.5.2024

14.00-15.30

Osallistumismaksu 45€

Tapahtuma on englanninkielinen, K-18