Valokuva Allas Sea Pool © Dorit Salutskij / Helsinki Partners

Allas Live: Bess

Katajanokanlaituri 2a, 00160 Helsinki
Allas Sea Pool

Huippusuosion kotimaisella musiikkikentällä saavuttanut nelinkertainen Emma-voittaja Bess on helsinkiläinen artisti, joka debytoi vuonna 2017.

Huippusuosion kotimaisella musiikkikentällä saavuttanut nelinkertainen Emma-voittaja Bess on helsinkiläinen artisti, joka debytoi vuonna 2017. Elektronista musiikkia ja housea pop-musiikissaan yhdistelevä artisti tunnetaan erityisesti rouheasta laulusoundistaan, lukuisista hiteistään sekä hurmoksellisesta keikkasuosiostaan.

Viimeistään vuoden 2022 UMK-kilpailun myötä koko kansan nimeksi noussut Bess on julkaissut urallaan kaksi albumia. Loppuvuonna 2019 julkaistu debyyttialbumi Bess on myynyt platinaa ja keväällä 2023 julkaistu “Kädet ylös” tuplaplatinaa. Yhteensä artistin tuotantoa on kuunneltu jo yli 110 miljoonaa kertaa. Bessin tunnetuimpia kappaleita ovat ennätyksiä rikkoneen UMK2022-kisabiisi Ram pam pamin lisäksi muun muassa kolminkertaista platinaa striimannut Tempo, sekä Sammumaton. Bess on neljän Emma-pystin lisäksi palkittu myös Iskelmä Gaalassa Vuoden naisartistina ja Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden läpimurto -tunnustuksella.

 

Allas Sea Pool

19.6.2024

Ovet 19.00, showtime 20.00, kesto avoin

Liput 33/35€ Lippupisteestä ja ovelta, K-18