Valokuva Allas Sea Pool © Dorit Salutskij / Helsinki Partners

Allas Live: Ellinoora

Katajanokanlaituri 2a, 00160 Helsinki
Allas Sea Pool

Allas Livessä esiintyy neljällä Emma-palkinnolla palkittu artisti ja lauluntekijä Ellinoora.

Allas Livessä esiintyy neljällä Emma-palkinnolla palkittu artisti ja lauluntekijä Ellinoora. 

Artistin kappaleita on striimattu Spotifyssa yli 155 miljoonaa kertaa. Hänen viimeisin albuminsa Viimeinen Romantikko yhdisti musiikin ja visuaalisen tarinankerronnan. Vuonna 2022 levy palkittiin Vuoden albumina Emma Gaalassa, jossa Ellinoora sai lisäksi Vuoden Pop- ja Vuoden Artisti-Emmat. 

Samana vuonna Ellinoora duetoi maailman isoimman poptähden Ed Sheeranin kanssa 2Step-biisillä ja esiintyi pop-spektaakkeliksi kehutulla Mestarit-kiertueella yhdessä Kaija Koon, Jenni Vartiaisen ja Vesalan kanssa. 

Suomen Musiikkikustantajat on valinnut Ellinooran Vuoden kevyen musiikin tekijäksi kahdesti.

Ellinoora on julkaissut jo kolme menestysalbumia (Villi lapsi 2016, Vaaleanpunainen vallankumous 2019, Viimeinen romantikko 2021), joista kaksi ensimmäistä on striimannut tuplaplatinaa ja viimeisin nousi listaykköseksi ja lähestyy platinarajaa. Hän on tehnyt lukuisia koko kansan tuntemia ajattomia hittejä, kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän, unohtamatta Dinosauruksii-kappaletta, joka oli vuoden 2021 radioiden soitetuin ja palkittiin Radiogaalassa vuoden radiobiisinä.


Allas Sea Pool

26.7.2024

Ovet 19.00, showtime 20.00, kesto avoin

Liput 38,50/40€ Lippupisteestä ja ovelta, K-18