Valokuva Allas Sea Pool © Dorit Salutskij / Helsinki Partners

Allas Live: Ida Paul & Kalle Lindroth, emma & matilda

Katajanokanlaituri 2a, 00160 Helsinki
Allas Sea Pool

Allas Livessä esiintyy Ida Paul & Kalle Lindroth ja emma & matilda!

Allas Livessä esiintyy Ida Paul & Kalle Lindroth ja emma & matilda!

Ida Paul & Kalle Lindroth on tunnettu hurmaavista popmelodioistaan ja kyvystään kertoa tarinoita laulujensa kautta. Heidän soundissaan yhdistyy tarttuvat melodiat, samaistuttavat lyriikat ja modernit pop-elementit, luoden kokonaisuuden, joka puhuttelee eri sukupolvia. 

Menestyksekkäällä kaksikolla on katalogissaan liuta tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa saavuttaneita singlejä, tuplaplatinarajan rikkonut Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi, platinan ylittänyt kakkosalbumi Vuonna nolla ja kultarajan ylittänyt kolmas albumi Koko maailma meidät näkee, neljä Emma-ehdokkuutta sekä loppuunmyydyt konserttisalit ja klubit ympäri Suomen. Duon suosituimpia kappaleita ovat mm. Hakuammuntaa, Parvekkeella, Kupla ja Planeetat.

emma & matilda on ihastuttava duo, jonka herkkä musiikki välittää isoja tunteita pienissä lauluissa. Kaksikko luonnehtii musiikkiaan “bedroom folkiksi” ja toivoo kappaleidensa olevan kaunis paikka kipeille asioille. Duon debyytti-EP Siellä on kaikki niin ihanaa julkaistiin keväällä 2023 ja se keräsi kolme Emma-ehdokkuutta. EP pitää sisällään muun muassa TikTokissa ilmiöityneet kappaleet Veronica ja Ikävä. 

 

Allas Sea Pool

3.7.2024

Ovet 18.30, showtime 19.30, kesto avoin

Liput 31/33€ Lippupisteestä ja ovelta, K-18