AXellent Stand Up in English

Välimerenkatu 18, 00220 Helsinki
Hotel AX

Englantilainen komediailta Hotel AX:ssä tuo sinulle jälleen huikean kansainvälisen kokoonpanon koomikoita, tällä kertaa Islannista ja Virosta!

Kansainvälinen komediailta Hotel AX:ssa tuo sinulle jälleen huikean kokoonpanon koomikoita, tällä kertaa Islannista ja Virosta!


HELGI STEINAR 
Illan pääesiintyjänä meillä on Helgi Steinar, palkittu koomikko Islannista. Hän on viettänyt viimeisen vuosikymmenen kiertueella Kiinan, Venäjän ja Ukrainan halki ja esiintynyt kahdesti Edinburgh Fringe -festivaaleilla. Hän palaa Suomeen kolmatta kertaa Covidin jälkeiseen, apokalypsia edeltävään esitykseen! Hän on luultavasti ainoa sarjakuva maailmassa, joka esiintyy islanniksi, englanniksi ja mandariinikiinaksi!

ANN VAIDA
Virolainen koomikko Ann Vaida vaihtoi korkean panoksen työnsä politiikan ja PR:n takahuoneissa entistä korkeampiin panoksiin kansan nauramiseen. Hän on kiertänyt Virossa kaksi tuntia soolokiertueella, kirjoittanut sanomalehdille ja televisioon ja kuten jokaisella muullakin koomikolla, hänellä on podcast.

SILLE-KADRI SIMER
Sille-Kadri on ällöttävä queer-koomikko Virosta, joka ei pidätä mitään - ei Tinderissä eikä lavalla. Sille-Kadri tuo aina 3 asiaa lavalle: sassin, luokan ja perseen. Ole hyvä!
Ja isäntänäsi Kaisa Pylkkänen, palkittu suomalainen koomikko, joka on kiertänyt maailmaa (ok, vain 10 maata kolmella mantereella) komediallaan ja poiminut käsin kaikki tämän klubin sarjakuvat. Hänen ikätoverinsa äänestivät "Vuoden koomikoksi" vuonna 2020
Valitse itsellesi sopivin lippu ja tule nauttimaan!

AX Under, Hotel AX

20.4.2024
Klo 20.00-22.00

Liput: Peruslippu 20 € / Show + dinner 68 €

Ikäraja: K-18

Koko ilta on englanninkielinen.