Valokuva Helsingin kaupunki aineistopankki (c) Seppo Laakso

Baby Lasagna: Meow Back Tour Spring 2025

Sturenkatu 4, 00510 Helsinki
Kulttuuritalo

Kroatialainen laulaja-lauluntekijä ja musiikkituottaja Marko Purišić, taiteilijanimeltään Baby Lasagna nousi kertarysäyksellä musiikkimaailman tietoisuuteen

Kroatialainen laulaja-lauluntekijä ja musiikkituottaja Marko Purišić, taiteilijanimeltään Baby Lasagna nousi kertarysäyksellä musiikkimaailman tietoisuuteen edustettuaan Kroatiaa Euroviisuissa 2024 kappaleella "Rim Tim Tagi Dim", jolla voitti yleisöäänestyksen ja sijoittui lopulta toiseksi. Kappale käsittelee nuorten kroatialaisten taloudellista maastamuuttoa humoristisella otteella ja on saanut laajaa kiitosta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Baby Lasagnan musiikki yhdistelee pop punkin, teknon, metallin ja housen elementtejä. Käärijänkin arvostama artisti ammentaa vaikutteita muun muassa Rammsteinilta, Electric Callboyltä ja Twenty One Pilotsilta. Spotifyssa jo yli 35 miljoonaa kertaa striimattu Euroviisu- ja läpilyöntihitti "Rim Tim Tagi Dim" on Baby Lasagnan kolmas single hänen ensi talvena ilmestyvältä debyyttialbumiltaan "Demons and Mosquitoes" ja se on ollut Top 40 -listoilla mm. Iso-Britanniassa, Saksassa ja Itävallassa.

Mies tunnetaan myös kappaleistaan "IG Boy" ja "Don't Hate Yourself, But Don't Love Yourself Too Much", jotka ovat saaneet laajaa huomiota artistin viisumenestyksen jälkeen. 

Baby Lasagna esiintyy Suomessa nyt ensimmäistä kertaa.


Kulttuuritalo

23.3.2025

Ovet 18.00, kesto avoin

Liput alk. 27,50€ Lippupisteestä