BG+ (Boris Grebenschikov) – Iso uusi konserttiohjelmisto Helsingissä!

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

Iso uusi konserttiohjelmisto Helsingissä! Tuskin löytyy sellaista venäjänkielistä ihmistä, joka ei olisi kuullut legendaarisesta Boris Grebenshikovista (BG:stä)

Iso uusi konserttiohjelmisto Helsingissä! Tuskin löytyy sellaista venäjänkielistä ihmistä, joka ei olisi kuullut legendaarisesta Boris Grebenshikovista (BG:stä)

Hänet tunnetaan myös rockyhtye Akvariumin perustajana. BG: n sanoituslyriikka on suorastaan uusinut sitä venäjää, jota parhaillaan puhutaan.

BG loi Venäjälle 1970- ja 1980-luvuilla myös täysin ainutlaatuisen musiikillisen ja sosiaalisen estetiikan, joka avautuu lähes 30:stä studioalbumistaan. Grebenshikov on ollut tuttu myös Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen itsenäistyneissä maissa, hän on vieraillut Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, tullut tunnetuksi ja arvostetuksi länsimaisten merkittävimpien alansa muusikkojen keskuudessa.

Viime vuosina BG on jatkuvasti ja rohkeasti vastustanut epäoikeudenmukaisuutta ja kansanvainoja kotimaassaan, kunnes se oli mahdollista.

Pidettyään esityksiään täysille saleille eri puolilla maailmaa, BG pitää ainoan, kauan odotetun konserttinsa Suomessa.

Siihen kuuluu uusien kappaleiden lisäksi ”akvariumilaisia” klassikkoja sovittamalla näin yhteen ikuisuutta ja ajankohtaisuutta.

BG+ on pääasiallisesti yhtä kuin BG, Aleksandr Titov (basso), Brian Finnegan (huilu), Konstantin Tumanov (kosketinsoittimet ja harmonikka), Liam Bradley (rummut), Andrei Surotdinov (viulu), Gleb Grebenshikov (lyömäsoittimet).

Koe unohtumaton viikonloppu ja tule konserttiin, jonka tulet muistamaan aina!

Kesto n. 3 h, sisältää väliajan