Black Swan – SCDC - Szeged Contemporary Dance Company

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

BLACK SWAN, maailman ensi-ilta balettitapahtuma.

BLACK SWAN, maailman ensi-ilta balettitapahtuma.

BLACK SWAN: Uskomaton tarina Joutsenlammen takaa!

Maailmanluokan luomus, joka jää kaikkien baletin, tanssin ja tunteiden ystävien sydämiin.
Ensimmäistä kertaa lavalla - BLACK SWAN upottaa sinut Tšaikovskin lumoavaan maailmaan.
Henkeäsalpaava esitys, joka uudistaa tutun Joutsenlammen baletin tarinan.
Ensimmäistä kertaa huhtikuussa 2024 tämä kiehtova tuotanto esitetään arvostetun Szeged Contemporary Dance Company - S.C.D.C:n toimesta, joka on hurmannut kansainväliset näyttämöt tanssijoidensa mestarillisuudella ja innovatiivisuudella.
Tämän ainutlaatuisen esityksen takana on kuuluisa koreografi Tamás Juronics, joka on juuri saanut Kossuth-palkinnon vuonna 2023 ja voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

BLACK SWAN ylittää tanssin rajat tarjoten poikkeuksellisen visuaalisen ja tunne-elämyksen.
Mahtava lavastus ja upeat puvustukset luovat vaikuttavan visuaalisen maailman, kuljettaen yleisön rohkeasti uudistettuun ajattomaan universumiin.

BLACK SWAN on enemmän kuin baletti, se on uppoutumiskokemus, joka venyttää taiteellisen luovuuden rajoja. Tämä maailmanensi-ilta on merkittävä tapahtuma tanssin ystäville, visuaalisen taiteen harrastajille ja kaikille, jotka etsivät unohtumattomia tunteita.
Älä menetä ainutlaatuista tilaisuutta kokea tämä esitys, joka kuljettaa sinut ajan ja tilan rajojen yli, missä tanssi ja musiikki sulautuvat luoden vertaansa vailla olevan taidekokemuksen.

Ei hetkeäkään hukattavaksi, jotta voit olla etuoikeutettujen joukossa!

Varaa liput jo nyt osoitteesta ballets.com tähän vertaansa vailla olevaan taideseikkailuun ja valmistaudu ihmettelemään, liikuttumaan ja lumoutumaan BLACK SWAN'in taikavoimasta.