BLISS LAND

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

Y2K party at Tiivistämö!

Welcome to BLISS LAND 

Come as you are or as you always wanted to be! Dress up in true 2000's fashion and show off your best glitter infused low waisted fit. 

The music will be pure 2000-2009 and you will get to dance to the beat of your favorite tunes, our two DJ’s will make sure of that.  

Get your pic taken on the photo wall at the early opening hours and enjoy our special themed cocktails. 

We’re taking you back to the new millennium and welcome you to show your skills on Playstation 2’s Dance Factory and Singstar! 

 

Tickets:

https://www.tiketti.fi/bliss-land-tiivistamo-helsinki-lippuja/87547

 

LIVE: SAFIRA + SARA BEE + JOTTI SINGH

SAFIRA tekee Suomen raikkainta räppiä. Hän nostaa melodisella, soljuvalla ja leikkisällä tyylillään kuuntelijan kuin kuuntelijan mielialaa. SAFIRA on tyttöenergiaa parhaimmillaan.

Julkaistuaan debyytti-EP:nsä "Palasiks" vuonna 2021 SAFIRA on kappale kerrallaan vakiinnuttanut paikkaansa yhtenä mielenkiintoisimmista uusista artisteista.
SAFIRA on myös valovoimainen ja luonteva live-esiintyjä, jonka valloittava preesens ei jätä ketään kylmäksi.

Sapphire on 23-vuotias muusikko ja DJ Helsingistä.

Musiikki on ollut lähellä hänen sydäntään jo lapsuudesta asti ja sekä musiikin luominen että soittaminen on ollut hänelle aina suuri intohimo. Saphhiren klubi-soundi muodustuu r&b/soulin ja modernin West Coast-räpin pehmeästä blendistä, vaikka mukaan mahtuu aina myös useita eri genrejä. Sapphire on soittanut tapahtumissa ja klubeilla kuten esim. Siltanen, Kuudes Linja, Tiivistämö ja Post Bar. Sapphire esiintyi myös vuoden 2022 Blockfest virallisilla jatkoilla Tampereen Nokia Areenalla.

Sapphiren tavoite keikoilla on aina pitää tunnelma korkealla ja antaa jokaisen kuuntelijan tuntea olonsa turvalliseksi ja itsevarmaksi. Bliss Landissa DJ Sapphire soittaa uniikin setin sisältäen 2000-luvun alun r&b-hittejä!

12 Months of Pride on Helsinkiläinen dj, bileaktivisti ja sodomiitti. Tämä MYÖS- ja Liquid<3-kollektiiveista tuttu DiscoDiiva tarjoilee tanssilattian törkeimmät korvamadot. 

 

Event is K-18

 

Follow us on Instagram: @ blisslandevent

 

Tiivistämö is an urban concert space located in Suvilahti and has become well known for its events in Helsinki. 

20.01.2023