Valokuva Kaarisilta ry

Bridge Over - Kaarisillan ryhmänäyttely

Elielinaukio 2, Sanomatalo, 1. krs, 00100 Helsinki
Galleria Art Kaarisilta

Nimi Bridge Over muistuttaa amerikkalaiskaksikon voimabiisistä ja saa ihmiset mielessään jatkamaan lausetta.

Nimi Bridge Over muistuttaa amerikkalaiskaksikon voimabiisistä ja saa ihmiset mielessään jatkamaan lausetta. Tällaisena aikana ja tällaisessa maailmassa, jossa nyt eletään, lause tuntuu hyvin lohdulliselta.

Tässä näyttelyssä on esillä muutaman paraikaa Kaarisillassa opiskelevan kuin myös jo koulutuksesta valmistuneen kuvallisen ilmaisun toteuttajan maalauksia ja grafiikkaa. Teokset heijastelevat nuorten taiteilijoiden kokemusmaailmaa, ja vaihtelevat vahvasta ekspressiivisestä ilmaisusta herkkään ja havainnoivaan, hauskaankin.

Usealle Kaarisillan Musiikkialan sekä Media- ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnoista valmistuneelle koulutusohjelma on ollut juuri se Bridge over, joka on antanut vastauksia ja johdattanut syvemmälle kuvataiteen, visuaalisen osaamisen ja musiikin tekemisen maailmaan.

 

Galleria Art Kaarisilta

14.2.-19.3.2023

Ti-pe klo 10-17, la-su klo 12-16

Vapaa pääsy

Kaarisillan ammatillisten opintojen esittelytilaisuus järjestetään näyttelyn yhteydessä tiistaina 14.2. Art Kaarisilta galleriassa. Opiskelijoita ja opettajia on paikalla klo 12–14. Musiikkiopiskelijat esiintyvät ja kuvataideopiskelijat piirtävät halukkaista muotokuvia.