Brit Floyd: P·U·L·S·E 2024 World Tour

Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki
Helsingin jäähalli

Maailmanlaajuista suosiota nauttiva Pink Floyd -tribuuttiyhtye Brit Floyd palaa pitkästä aikaa suomalaisyleisön eteen Helsingin jäähallissa tiistaina 24.9.2024.

Maailmanlaajuista suosiota nauttiva ja hurmiollisen vastaanoton myös aiemmilla Suomen-vierailuillaan saanut Pink Floyd -tribuuttiyhtye Brit Floyd palaa pitkästä aikaa suomalaisyleisön eteen! Helsingin jäähallissa koetaan tiistaina 24. syyskuuta Brit Floydin tähän mennessä kunnianhimoisin tuotanto: P-U-L-S-E 2024.

Brit Floyd on jo pitkään tunnettu maailman johtavana Pink Floyd -tribuuttiyhtyeenä, jonka konsertit tarjoavat kokonaisvaltaisen elämyksen ja tavoittavat Pink Floydin legendaarisen musiikin sekä yhtyeen vaikuttavien konserttien ainutlaatuisen taian. Uuden P-U-L-S-E 2024 -produktionsa myötä Brit Floyd juhlistaa Pink Floydin The Division Bell -kiertuetta, joka jäi 30 vuotta sitten brittibändin viimeiseksi maailmankiertueeksi. Kahden ja puolen tunnin show tarjoaa vaikuttavan valo- ja lasershow’n, ja yleisö voikin odottaa konsertilta henkeäsalpaavaa audiovisuaalista kokemusta.

Pink Floydin musiikin ystäviä hemmotellaan jäähallissa tyrmäävällä settilistalla, jolta löytyy niin The Division Bell -albumin kappaleita kuin myös kuolemattomia hittejä Pink Floydin muusta tuotannosta. Brit Floydia johtaa tuttuun tapaan kitaristi-laulaja Damian Darlington, joka tuntee jokaisen Pink Floydin kappaleen kaikki yksityiskohdat ja nyanssit. Myös yhtyeen muut jäsenet ovat huipputaitavia muusikoita, joiden osaaminen tekee kunniaa Pink Floydin rakastetulle tuotannolle ja yhtyeen alkuperäiselle visiolle.

Ensimmäisen konserttinsa Brit Floyd teki Liverpoolissa 2011, ja sen jälkeen yhtye on esiintynyt pitkälti yli 1 000 kertaa eri puolilla maailmaa. Brit Floydin tämänkertainen maailmankiertue alkoi helmikuun lopussa Pohjois-Amerikasta, ja syksyllä on Euroopan sekä Ison-Britannian vuoro.

Helsingin jäähalli

29.9.2024

Palvelumaksuineen alk. 59,90 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus Ticketmasters.fi:stä