Valokuva G Livelab (c)Julia Braga

Carlton J. Smith & Free Fall Collective: I Feel Good...

Iso Roobertinkatu 14, 00120 Helsinki
Astoria-sali

New Yorkin Harlemista ponnistava soul-laulaja-lauluntekijä Carlton Jumel Smith esiintyy G Livelabissa uuden albuminsa julkaisukeikalla.

Carlton J. Smith & Free Fall Collective esiintyy Astoria-salin Show & Dinner -tapahtumassa joulukuussa. Ennen hänen esiintymistään Top Lounges Astoriassa on saatavilla illan musiikkiteeman mukainen buffet menu.

 

Harlemista kotoisin oleva Carlton Jumel Smith on soulin ja funkin vaikuttava ja autenttinen tulkitsija. Harlemin maineikkaasta Apollo teatterista tuli Smithille lapsuudessa lähes toinen koti, jossa hän sai vaikutteita niin James Brownilta kuin muilta sen aikaisilta suurnimiltä. Myös Mister Soulina tunnettu Smith on kotikaupunkinsa New Yorkin musiikkipiireissä tunnettu muun muassa lukuisista esiintymisistään legendaarisella B.B. King's Blues Clubilla. Smithille tyypillistä onkin vahva ja sielukas tulkinta: välillä ilmaisu on kepeää, välillä suorastaan sydäntä raastavaa.

 

Joulukuisella Astoria salin keikallaan Smith nostattaa tunnelmat kattoon suomalaisen Free Fall Collective bändinsä kanssa tulkitessaan erityisesti James Brownin klassikoita kuten ”I Feel Good”, ”Sex Machine” ja ”It’s a Man’s World”. 

 

Astoria-sali

14.12.2023 ovet klo 17.30, dinner klo 18.00, showtime 20.30-23.15

Liput alk. 31,50€ Lippupisteestä