Valokuva UMO Helsinki Jazz Orchestra (c) Sylvain Norget

China Moses feat. UMO Helsinki Jazz Orchestra

Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Tanssin talo

China Moses (US) feat. UMO Helsinki Jazz Orchestra – Great Voices

China Moses (US) feat. UMO Helsinki Jazz Orchestra – Great Voices

 

Marraskuussa 2020 ensivierailunsa UMO Helsinki Jazz Orchestran vieraaksi tehnyt yhdysvaltalainen jazzlaulaja-lauluntekijä China Moses palaa Suomeen keväällä 2023. Tanssin talon konsertti on osa UMOn Great Voices -sarjaa, jossa orkesterin solisteina nähdään upeaäänisiä laulajia niin Suomesta kuin maailmalta.

 

China Moses on vienyt vokaalijazzin uudelle aikakaudelle ja luonut täysin omat standardinsa. Odotettavissa on tunteita ja sävyjä jazzista bluesiin, swingistä funkiin, melankolisista balladeista räjähtävään energiaan. Konserttien ohjelmisto on koottu vokaalijazzin unohtumattomista ja unohdetuistakin helmistä, sekä China Mosesin omista sävellyksistä uusin big band -sovituksin. Konsertit johtaa UMOn pääkapellimestari ja taiteellinen johtaja Ed Partyka, joka myös sovittaa valtaosan uudistetusta ohjelmistosta.

 

China Moses (s. 1978) on valloittanut loppuunmyydyt konserttisalit ympäri maailman. Karismaattinen esiintyjä kertoo jazzin tarinoita omalla, epäsovinnaisella ja vailla rajoja olevalla tyylillään. Hän on julkaissut kuusi omaa albumia ja ollut mukana useilla kymmenillä levytyksillä. Monipuolinen ammattilainen tekee musiikin ohella myös näyttelijän sekä radio- ja TV-hostin töitä. 


Tanssin talo, Erkko-sali

1.4.2023 klo 19

Liput 15-39€ Lippupisteestä, kesto 2 h