Valokuva (c) Funrun Finland Oy

Color Obstacle Rush - Väriestejuoksu 2024

Värijauheen ristitulta, jättimäisiä pomppulinnoja, värikkäitä liukuja sekä vaahtomeriä… niistä on hauska juoksuelämys tehty!

Värijauheen ristitulta, jättimäisiä pomppulinnoja, värikkäitä liukuja sekä vaahtomeriä… niistä on hauska juoksuelämys tehty! 

Color Obstacle Rush eli väriestejuoksu on Suomesta kotoisin oleva juoksutapahtumakiertue, jossa yhdistyvät värijauheet, erilaiset esteet ja musiikkifestarien tunnelma. 

Esteradan saa suorittaa omassa tahdissaan ja DJ, juontaja sekä jumpparit pitävät huolen siitä, että fiilis pysyy korkealla koko päivän! 

 

Arabianranta/ Toukolan rantapuisto

17.08.2024

12.00 - 18.00

Osallistumismaksu 39,90-54,90€

Color Obstacle Rush on tapahtuma kaikille vähintään 12-vuotiaille. Ilmatäytteiset esteet on kuitenkin suunniteltu aikuisille, joten ne saattavat olla haastavia lapsille. 12-15-vuotiailla osallistujilla on oltava koko ajan aikuinen (vähintään 18-vuotias) mukana tapahtumassa. Yksi huoltaja voi huolehtia enintään viidestä alaikäisestä tapahtuman aikana. 

Huomaa, että huoltajan on oltava tapahtumaan rekisteröitynyt osallistuja samassa lähtöryhmässä kuin alaikäinen. 16-17-vuotiaat osallistujat voivat osallistua tapahtumaan ilman huoltajaa; huomioithan kuitenkin, että vanhemman/huoltajan on allekirjoitettava vastuuvapautuslomake ja ehdot alaikäisen puolesta.