Cyan Kicks, Block of Flats (S/K18)

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

Cyan Kicks, Block of Flats - I NEVER SAID 4EVER TOUR IN HELSINKI

Cyan Kicks saapuu Helsinkiin I Never Said 4ever - albuminjulkaisukiertueen saattelemana. Lämppärinä on vaihtoehtorockin tuore tulokas Block of Flats.

Tapahtuma on 'for all ages', eli Tiivistämön keikalla on myös ikärajaton alue, jonne on tarjolla lippuja nuorille hiukan edullisempaan hintaan. Anniskelualue on K18.
 

Aikataulu
20:00 ovet
20:20 Block of Flats
21:30 Cyan Kicks

 

Cyan Kicks  IG | FB | Spotify
Elektronisen musiikin vaikutteiden ja raskaamman hevin välimaastossa seikkaileva Cyan Kicks julkaisee uuden albumin ”I Never Said 4ever” 5. toukokuuta! Tulevalta levyltä on jo lohkaistu ennakkoon mm. kultaa striimannut hittisingle Hurricane. Uuden pitkäsoiton myötä bändi kiertää esiintymässä niin Suomessa, Saksassa kuin Hollannissakin.

Cyan Kicks nousi suuren yleisön tietoisuuteen kovatasoisen Uuden Musiikin Kilpailun kautta keväällä 2022. Oli nimittäin hilkulla, ettei nelikko päätynyt Suomen Euroviisuedustajaksi The Rasmuksen sijaan. Uuden musiikin diggareiden tutkassa bändi on ollut kuitenkin jo paljon pidempään. Vuonna 2019 ilmestynyt esikoislevy "I Don't Love You" valittiin heti ehdokkaaksi vuoden parhaan rockalbumin kategoriassa Emma Gaalassa. Pari vuotta myöhemmin ilmestynyt "Not Your Kind" EP puolestaan tarjoili Wish You Well, The Flood ja Let Me Down Slowly -biisien kaltaisia mielettömiä helmiä koko kestonsa täydeltä.
 

Block of Flats  IG | FB | Spotify
Vaihtoehtorockin tuore tulokas, Block of Flats, yhdistää musiikissaan tarttuvat pop-koukut, mielikuvitukselliset sovitukset sekä elektronisen soundin tuottaen tyylikkäästi toteutettua modernia rockia. Yhtye on tunnettu energisistä live-esiintymisistään, joita bändi on ehtinyt ahkeroida runsaasti niin ympäri Suomea kuin ulkomaillakin.


Liput
Nyt myynnissä Tiketissä.
• ikärajaton 18€
• K18  22€
Tiivistämön ovella narikkamaksu 3€