Valokuva alt agency

DEATH HAWKS, POLYMOON

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

Keikalla: DEATH HAWKS, POLYMOON

Suomalaisen neo-psykedelian sanansaattajat Death Hawks ja Polymoon saapuvat Tiivistämölle perjantaina 17.2.2023. Yhtyeet juhlistavat Polymoonin helmikuussa 2023 julkaistavan Chrysalis -albumin julkaisua kuudella keikalla. Strange Daze -karavaani nähdään Jyväskylässä, Seinäjoella, Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa!

 

DEATH HAWKS:
Death Hawks on kiistatta genrensä yksi merkittävimmistä suomalaisista yhtyeistä, ehkä jopa aikansa psykedeelisen musiikin kulmakiviä. Death Hawksin kesyttömässä soitossa 70-luvun krautrock sulautuu psykedeliaan ja leijaileva tajunnanvirta yhdistyy hypnoottisiin, šamanistisiin rytmeihin. Tällaista rock oli vanhoina hyvinä aikoina, tällaista rock on tulevaisuudessa. Yhtye kuljettaa vaivattomasti kuulijansa aina tummanpuhuvasta riimujen ja seremonioiden täyteisestä mystiikasta 2020-lukuisen karamellin makuiseen hohtavaan neo-psykedeliseen discoon.

 

POLYMOON:
Polymoon on tamperelainen, vuonna 2018 perustettu rock-yhtye. Psykedeelisestä rockista, progesta ja shoegazesta ammentavan yhtyeen ainutlaatuinen soundi ja energiset keikat herättivät kiinnostusta heti ensi metreiltä lähtien myös Suomen rajojen ulkopuolella, minkä johdosta Polymoon solmi levytyssopimuksen berliiniläisen, Kadavar-yhtyeen luotsaaman Robotor Recordsin kanssa vuonna 2021.

Tamperelaisyhtye on euforian ja melankolian kautta pyrkinyt perustamisestaan lähtien nostamaan kuulijansa korkeammalle tietoisuuden tasolle. Debyyttialbumillaan yhtye vietteli kuuntelijan luoksensa, liittymään joukkoonsa salamyhkäisyyden verhon taakse. Nyt puhaltavat uudet tuulet.

 

AIKATAULU
20:00 ovet
21:00 Polymoon
22:30 Death Hawks

LISÄTIEDOT:
http://www.deathhawks.com/
https://www.facebook.com/deathhawks
https://www.instagram.com/deathhawksmusic/

https://www.robotorrecords.com/polymoon
https://www.facebook.com/polymooooon
https://www.instagram.com/polymooooon/

https://www.altagency.fi/