Valokuva Valentina Lachner/Anna Petursson

Drawings in Ink and Yarn

Kauppiaankatu 8-10, Helsinki
Kauppiaankatu 8-10, Helsinki

Valentina Lachnerin ja Anna Peturssonin näyttely Katajanokan sydämessä.

Valentina Lachnerin ja Anna Peturssonin näyttely Katajanokan sydämessä.

 

Anna Petursson on helsinkiläinen, joka elää nyt kolmatta vuotta Suomessa. Hänen taiteensa syntyy musteella paperille, koska terävässä ja petollisen yksinkertaisessa välineessä on niin paljon kauneutta. Hänen työnsä tavoitteena on herättää paperi eloon pelkällä mustalla tai harmaan sävyllä. Hänen suurimmat inspiraationsa taidemaailmassa ovat: Junji Ito, Hayao Miyazaki, Gege Akutami ja Eiichiro Oda.

 

Valentina Lachner on päivisin suunnittelija ja öisin tekstiilitaiteilija. Hänen pehmeät teoksensa ovat käsintehtyjä ja valmistettu kokonaan kierrätysmateriaalista pistoneulatekniikalla. Pääpaino on kestävän taideteoksen hitaassa ja huolellisessa luomisprosessissa, jossa vaaditaan huolellisuutta ja kärsivällisyyttä, jotta kierrätysmateriaalista saadaan aikaan uutta ja kaunista. Hänen suurimmat inspiraationsa tulevat luonnosta ja rakennetusta ympäristöstä löytyvistä tekstuureista ja väreistä.

TakeMeHome-Galleria

5.4.-19.5.2024

Vapaa pääsy

Tarkista viikkokohtaiset aukioloajat TakeMeHome-galleryn instagram-sivuilta: https://www.instagram.com/takemehomegalleria/