Valokuva © Edu Kehäkettunen

Edu Kehäkettunen & Setä Koponen & Pienomies: Tasavallan partasuut

Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki
G Livelab

Nyt on syytä juhlaan: Edu Kehäkettunen ja Setä Koponen julkaisevat odotetun Tasavallan partasuut -debyyttialbuminsa!

Nyt on syytä juhlaan: Edu Kehäkettunen ja Setä Koponen julkaisevat odotetun Tasavallan partasuut -debyyttialbuminsa! Olarin dynaamisimman duon levy sisältää jo klassikoiksi muodostuneita kappaleita, kuten Kun Pertti tuli kylään tai Ukin matkassa, ja takuuvarmasti mieltä ylentäviä raitoja, kuten Lännen spägälokari tai Joka ilta kun vapo sammuu.

Kaksikon edellisestä julkaisusta, Kehäkettu ja Setä Koponen ep:stä, on vierähtänyt rapsakat 23 vuotta. Minilevyn kappaleista kansakunnan kollektiiviseen selkärankaan on näiden vuosien aikana iskostuneet kappaleet, kuten PL2000 ja Tuu lusii mun punkkaan.

Toki Edu ja Setä ovat ”puuhailleet” vuosituhannen aikana muutakin: Ensin mainittu tarpoi kartoittamattomia latuja ja sai aikaan Edumanian, joka luetaan art house -elokuvien kaanoniin. Toinen palkittiin Espoo-mitalilla työstään kaupungin hyväksi. Ja mainittakoon nyt se virtahepo olouhoneessa eli MC Taakibörsta, suomiräpin Mount Rushmore.

G Livelabissa Edu Kehäkettunen ja Setä Koponen esiintyvät tukenaan Pienomies aka Pianomies, Loost Koosista tuttu tuottaja-räppäri-renessanssimies.

G Livelab
25.2.2023
Ovet/Doors klo 19
Showtime klo 20

Liput 25 €