Valokuva G Livelab / Eevil Stöö

Eevil Stöö & Stepa, Ex Tuuttiz & DJ Kridlokk

Katajanokanlaituri 2a, 00160 Helsinki
Allas Sea Pool

Allas Livessä esiintyy heinäkuussa Eevil Stöö & Stepa, Ex Tuuttiz ja DJ Kridlokk.

Allas Livessä esiintyy heinäkuussa Eevil Stöö & Stepa, Ex Tuuttiz ja DJ Kridlokk.

Teosto-palkittu Eevil Stöö ja suomiräpin klassikkoääni Stepa julkaisevat keväällä 2023 ensimmäisen yhteisalbuminsa, jonka ensimmäinen sinkku TYH-MÄ ilmestyi tammikuussa 2023. Eevil Stöö ja Stepa tekivät alkuvuodesta 2023 suositun yhteiskiertueen, jonka keikoilla kuultiin molempien artistien täyspitkät omat setit. 

Parikymmentä vuotta pelissä vaikuttanut Eevil Stöö on suomalaisen räpin omaperäinen helmi. Eevil Stöön sanoitukset ja sävellykset hänen Marsipan Wave -levyllään palkittiin arvostetulla Teosto-palkinnolla toukokuussa 2022. Eevil Stöön kynä ei ole tylsynyt 2022 ilmestyneillä Puolikas tiili-, sekä Dungeon & Dragon -albumeillaan. 

Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleeratun Stepan tuorein sooloalbumi on heinäkuussa 2022 ilmestynyt Siistii räppii, jonka kymmenen kappaletta siivittää kesäisen rennot tuotannot, johon Stepa räppää hänelle ominaisella, kekseliäällä tyylillään. Edellisinä vuosina rennot ja taidokkaat riimit ovat soljuneet albumi kerrallaan melodisempaan suuntaan artistin otettuaan kehitysaskelia myös laulajana. Sodankylästä kotoisin olevalla artistilla on vaikuttava ja monipuolinen ansioluettelo musiikin saralla.

Ex Tuuttiz (ent. Tuuttimörkö) on yksi Suomen omaleimaisimmista ja oivaltavimmista räppäreistä. Nykyään oman OFN-levynmerkilleen levyttävä artisti on julkaissut urallaan kolme albumia, joista vuonna 2016 ilmestynyt Kromihammas nousi myös Suomen albumilistan ykköseksi. Artistin tuorein single on huhtikuussa 2021 ilmestynyt “Gangsta-käppään”.

Median älykköräppäriksi ristimä DJ Kridlokk on yksi Suomen arvostetuimmista räppäreistä ja tuottajista.  Artistin kaikki kolmea albumia ovat olleet arvostelumenestyksiä ja vuonna 2014 ilmestynyttä “Mutsi”-pitkäsoittoa pidetään yhtenä suomiräpin mestariteoksista. Parhaillaan uutta materiaalia valmistelevan Dj Kridlokkin tuorein albumi “Silius” ilmestyi vuonna 2019.

 

Allas Sea Pool

27.7.2023 ovet klo 18, showtime klo 19-22

Liput 23,50/28€ Lippupisteestä ja ovelta, K-18