Valokuva Liikkeellä marraskuussa (c) Katri Naukkarinen

Ella Skoikka: Poet in My - My Life as Fabou

Työpajankatu 2, rakennus 4, 00580 Helsinki
Mad House Helsinki

“Fabou tulee uniini. Oven taakse käytävälle nukkuessani. Suudellessani. Fabou on lintu, sammal, osa minusta, tanssi, visio tulevaisuudesta, painajainen, unelma

“Fabou tulee uniini. Oven taakse käytävälle nukkuessani. Suudellessani. Fabou on lintu, sammal, osa minusta, tanssi, visio tulevaisuudesta, painajainen, unelma, se on työmetodi, peikko, tarinankertoja ja rinnakkainen todellisuus.”

Ella Skoikan ja työryhmän Poet in my – my life as Fabou on esitys, joka hämärtää livekeikan ja tanssiteoksen rajoja. Esityksessä intiimin elämän tunteet, ekologinen suru ja villit haaveet kohtaavat mielikuvien leikissä. Esitys on samanaikainen purkaus, unelma, itku ja kurkotus erilaisiin yhteyksiin.

Teos on osa Liikkeellä marraskuussa -festivaalia 2.–12.11.2023. Osana festivaalia taiteilijoiden kanssa järjestetään avoin keskustelu SoupTalks 4.11. klo 12 Caisassa.

 

Mad House Helsinki

5.11. & 6.11.2023 

18.00-19.00
Liput 5-30€ Mad Housen lippukaupasta (itselle sopivan lipun voi valita viiden euron välein hintahaitarilta) tai Liikkeellä marraskuussa -festivaalipassilla