Valokuva Warner Music Live (c) Paula Kesäläinen

Ellinoora

Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki
Vanha ylioppilastalo

Laulaja-lauluntekijä Ellinooran viime syyskuussa julkaistu uusi albumi Viimeinen romantikko nousi sekä Suomen virallisen albumilistan että Fyysisen albumilistan

Laulaja-lauluntekijä Ellinooran viime syyskuussa julkaistu uusi albumi Viimeinen romantikko nousi sekä Suomen virallisen albumilistan että Fyysisen albumilistan ykköseksi. Lahjakas Ellinoora on sanoittanut kaikki uuden levyn kappaleet itse ja säveltänyt ne yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa.

Ellinoora tunnetaan persoonallisesta äänestään, koskettavista sanoituksistaan ja isoista popmelodioistaan. Viime vuoden Emma-gaalassa Vuoden naissolistina palkittu Ellinoora on valovoimainen live-esiintyjä ja arvostettu lauluntekijä, joka on julkaissut uransa aikana jo kaksi tuplaplatinaa striimannutta menestysalbumia (2016 Villi Lapsi, 2019 Vaaleanpunainen vallankumous). Nuoresta iästään huolimatta Ellinoora on saanut myös useamman musiikkialan tunnustuksen. Emma-palkinnon lisäksi Suomen Musiikkikustantajat palkitsi hänet Vuoden kevyen musiikin tekijäksi vuosina 2017 ja 2019 ja hänen koko kansan tuntemat kappaleensa Elefantin paino ja Bäng bäng typerä sydän on molemmat valittu Vuoden biiseiksi.


Vanha Ylioppilastalo

26.3.2022 klo 18

Liput 27,50€ Lippupisteestä, K-18