Emma School Mixtape | Atso Dunkel | Kraiden Live Band | Spicybois | Hugo Cajan & Todellisuus – Tall Ships Races Helsinki: Myötätuuli-klubi

Espan lavalla järjestetään Helsingin Nuorisopalveluiden tuottama Tall Ships Races Helsinki: Myötätuuli-klubi, joka esittelee kesän raikkaimpia ja kiinnostavimpia nuoria esiintyjiä.

Espan lavalla järjestetään Helsingin Nuorisopalveluiden tuottama Tall Ships Races Helsinki: Myötätuuli-klubi, joka esittelee kesän raikkaimpia ja kiinnostavimpia nuoria esiintyjiä.

klo 12 Emma School Mixtape
Emma School on musiikki- ja tapahtuma-alan verkosto, joka järjestää vuosittain ilmaisen kurssin 16–29-vuotiaille. Siihen kuuluu työpajoja sekä boot camp ja se huipentuu nuorten itse suunnittelemaan gaalaan. Kurssin toteuttajina toimivat Emma Gaala, Helsingin kaupunki ja Espoon kaupunki. Emma School Mixtape on live showcase artisteista, jotka olivat osa tämän vuoden Emma Schoolia.

Lavalla esiintyvät mm. Pyry Aalto, Petrus, Mallani, DaWud, DJ Koolla ja DJ Kaspian.

klo 13.15 Atso Dunkel
Mitä tulee, kun yhdistää ysäri-hip hopin, sielukkaan soulin sekä modernin jazzin? Vastaus on Atso Dunkel! 22-vuotias musiikin monilahjakkuus Helsingistä säveltää ja tuottaa musiikkinsa pääosin itse. Livenä hän soittaa bändin kanssa. Atson debyyttialbumi Käännän Sivuu julkaistaan 28.6.2024.

klo 15–17 Espan lavalla Päivitä Leino-tapahtuma, jonka jälkeen Myötätuuliklubit jatkuvat klo 18-21.

klo 18 Kraiden Live Band
Kraiden on säveltäjä ja räppäri, jonka biiseissä jazzfunk- ja rap-musiikki sulautuvat leikkisästi yhteen. Hän esittää kappaleitaan Kraiden Live Bandin kanssa, joka koostuu kaupungin parhaista nuorista muusikoista.

Niilo Turkka, laulu
Oskari Ojajärvi, rummut
Tarmo Lattu, basso
Alina Pettinen, koskettimet, saksofoni
Elis Krzywacki, kitara

klo 19 Spicybois
Spicybois on neljän hengen instrumentaalista funkia soittava bändi. Funkin lisäksi musiikissa kuullaan vaikutteita progressiivisesta rockista, latinomusiikista ja jazzista. Meininki on tiukkaa ja energistä!

Oskari Ojajärvi, rummut
Jussi Parkkonen, kitara
Lauri Malmberg, kitara
Aatos Hakkarainen, basso

klo 20 Hugo Cajan & Todellisuus
Hugo Cajan & Todellisuus on nelihenkinen indie rock -yhtye, jonka mystinen lavakarisma on ravistellut rock-klubeja vuodesta 2020. Heidän soundissaan on sielua ja vaaraa: 60-luvun virtaa, 70-luvun tarkkuutta, 80-luvun luovaa hulluutta, 90-luvun angstia ja 2000-luvun kestänyt elämä. Lauluja vapaudesta ja ihmisenä olemisen outoudesta.

Hugo Cajan, laulu & kitara
Pyry Aaltonen, kitara & laulu
Mikke Vari, basso
Antti Selenius, rummut & laulu