Valokuva Tanssin talo (c) Matti Sten

Flamenco-työpaja

Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Tanssin talo

Tanssin talossa pääsee tutustumaan flamencoon kaikille avoimessa työpajassa.

Tanssin talossa pääsee tutustumaan flamencoon kaikille avoimessa työpajassa.  Tilaisuus toimii myös tanssillisena alustuksena illan esitykseen, espanjalaisen flamenco-virtuoosin Rocío Molinan teokseen Al Fondo Riela (Lo Otro del Uno).

Työpajassa tutustutaan flamencon liikekieleen ja rytmiikkaan yhdessä tanssinopettaja Marja Rautakorven ja kitaristi Juho Koskimiehen johdolla. Mukaan voi liittyä matalalla kynnyksellä eikä aikaisempaa kokemusta tanssista tarvita. Työpajassa liikutaan kevyesti, joten osallistua voi arkivaatteissa ja tukevissa kengissä. 

Marja Rautakorpi on suomalainen uuden sukupolven flamencotanssija ja tanssinopettaja, joka tutkii uusia tapoja lähestyä flamencoa sekä kehollisesti että musiikillisesti. Hänen työnsä kiteytyy seuraaviin kolmeen teesiin: tanssija on muusikko, tanssi on vuoropuhelua ja monialainen yhteistyö on aina uusi mahdollisuus. Juho Koskimies on esiintynyt flamencokitaristina soolokeikoilla ja tanssiteoksissa. Koskimiehen musiikissa yhdistyy flamencon harmoniakieli suomalaiseen melankoliaan.

 

Tanssin talo, aulatila

30.3.2023 klo 17–18

Vapaa pääsy, ennakkoilmoittautuminen: www.tanssintalo.fi/ohjelma/flamenco-tyopaja

Huom! Rocío Molinan esitykset ovat loppuunmyyty