Global Club Nights: Con Sabor Colombiano | Pimienta Negra

Kaikukatu 4, Helsinki, 00530 Helsinki
Caisa

Global Club Nights (GCN) on klubisarja, jossa musiikin parissa työskentelevät sekä sitä rakastavat ihmiset kokoontuvat juhlistamaan musiikkia yhdessä.

Global Club Nights (GCN) on klubisarja, jossa musiikin parissa työskentelevät sekä sitä rakastavat ihmiset kokoontuvat juhlistamaan musiikkia yhdessä.

Klubien tavoitteena on turvallisen, osallistavan ja luovan ympäristön luominen. Elävän musiikin, radio-ohjelmien, seminaarien ja työpajojen avulla tapahtumat pyrkivät rakentamaan siltoja kaikkien musiikin ystävien ja heidän yhteisöjensä välille.

Global Club Nights on tuotettu yhteistyössä Sibelius-Akatemian globaalin musiikin osaston ja kulttuurikeskus Caisan kanssa.

Con Sabor Colombiano
Con Sabor Colombiano tulkitsee kolumbialaista musiikkia innovatiivisella tavalla ei-perinteisten instrumenttien eli Llanera-harpun ja viulun avulla yhdistämällä kansanmusiikkia ja nykyaikaisia esitys- ja sävellystekniikoita. Con Sabor Colombianon konserttiohjelma sisältää runsaasti erilaisia rytmejä ja musiikkityylejä, sovituksia sekä säveltäjien että vertauskuvallisten teosten tekijöiden tunnetuista kappaleista kutsuen kuulijan tutustumaan Kolumbian erilaisiin ääniin.
Nicolás Castañeda Lozano, Llanera-harppu
Pilar Zorro, viulu

Pimienta Negra
Helsinkiläisen latinoyhtyeen vastustamattomat soundit sekä kiehtova sekoitus latinorytmejä ja jazzvaikutteita vievät kuulijat suoraan Etelä-Amerikan vilkkaille kaduille. Pimienta Negra kattaa latinalaisen musiikin koko kirjon salsan ja cumbian sykkivistä rytmeistä latinalaisen rockin ja jazzin sielukkaisiin ääniin.

Kesto: 3,5 t + 15 min väliaika
Ikäsuositus: sopii kaikenikäisille
Kieli: englanti, suomi, portugali ja espanja