Global Club Nights: Faso Kan | The Shameless Shongololo Band

Kaikukatu 4, Helsinki, 00530 Helsinki
Caisa

Global Club Nights (GCN) on klubisarja, jossa musiikin parissa työskentelevät sekä sitä rakastavat ihmiset kokoontuvat juhlistamaan musiikkia yhdessä.

Global Club Nights (GCN) on klubisarja, jossa musiikin parissa työskentelevät sekä sitä rakastavat ihmiset kokoontuvat juhlistamaan musiikkia yhdessä.

Klubien tavoitteena on turvallisen, osallistavan ja luovan ympäristön luominen. Elävän musiikin, radio-ohjelmien, seminaarien ja työpajojen avulla tapahtumat pyrkivät rakentamaan siltoja kaikkien musiikin ystävien ja heidän yhteisöjensä välille.

Global Club Nights on tuotettu yhteistyössä Sibelius-Akatemian globaalin musiikin osaston ja kulttuurikeskus Caisan kanssa.

Faso Kan
Faso Kan esittää Länsi-Afrikan rikkaasta musiikkiperinteestä ponnistavaa melodista ja vauhdikasta musiikkia, joka ei jätä yhtäkään yleisöä kylmäksi. Lavalla yhtye antaa soiton, tanssin ja laulun ilon näkyä.

Kokoonpano:
Issa Dembele, balafon, laulu, djembe, congat
Adama Koné, kora, balafon, laulu, djembe
Ossi Raippalinna, rummut, perkussiot

The Shameless Shongololo Band
The Shameless Shongololo Band esittää orgaanisia rytmejä, häpeämättömiä diskobiittejä, mahtavia torvisointuja ja koskettavaa laulua! Suomalais-eteläafrikkalaisen laulaja-huilisti Ayla Brinkmannin johtama yhdeksänhenkinen orkesteri herättää henkiin ainutlaatuisen soundin, josta skandinaavinen yleisö pääsee harvoin nauttimaan. Shongololo (isXhosa, isiZulu: tuhatjalkainen) on pysäyttämätön kiiltävä kaveri, joka liikuttaa lukuisia jalkoja.

Kesto: 3,5 h (sis. 15 min väliaika)
Ikäsuositus: sopii kaikille
Kieli: englanti, suomi, portugali ja espanja
Liput: 10/6 €, lippu.fi