Gustview - A Tribute to Green Day

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

21.9. tulee kuluneeksi tasan 20 vuotta siitä kun Green Day julkaisi ikonisen American Idiot-albuminsa.

Lauantaina 21.9.2024 tulee kuluneeksi tasan 20 vuotta siitä kun Green Day julkaisi ikonisen American Idiot-albuminsa. Juhlistamme tämän punkrockoopperan syntymäpäivää Helsingin Tiivistämössä ainutlaatuisen ja kunnianhimoisen Green Day -tribuuttikonsertin merkeissä.

Illan aikana kuullaan legendaarinen levy kokonaisuudessaan sisältäen suurimmat hitit mm. 'Holiday' ja 'Boulevard of Broken Dreams', harvemmin livenä kuultuja helmiä kuten 'Give Me Novacaine' ja 'Whatsername' sekä myös levyn mahtipontiset 9-minuuttiset eepokset 'Jesus of Suburbia' ja 'Homecoming'.

Albumin jälkeen kuullaan läpileikkaus Green Dayn uran parhaista paloista mm. Dookie-, Insomniac-, Warning- ja 21st Century Breakdown-levyiltä. Luvassa on myös muutamia yllätysnumeroita yhtyeen uran alkuvaiheilta.

'Gustview' - A Tribute to Green Day" on Rolf Gustavsonin koostama kuusihenkinen tribuuttibändi, joka on erikoistunut Green Dayn musiikin ja live-esiintymisen uskottavaan, yksityiskohtaiseen ja energiseen jäljittämiseen.

Siitä asti kun olen osannut soittaa kitaraa olen unelmoinut tämän konsertin järjestämisestä. Mikään musiikki ei ole ikinä koskettanut tai inspiroinut minua yhtä paljon kuin Green Dayn American Idiot. Tiedän, että tämä levy merkitsee paljon myös monille muille ja tämän takia on aivan mahtavaa, että voimme juhlistaa tätä levyä yhdessä sen 20-vuotispäivänä.

Green Dayn maailmankiertue ei vuonna 2005 ehtinyt Suomeen asti, mutta nyt meillä on mahdollisuus kokea aikamatka 2000-luvun alkuun, Green Dayn nostalgiseen kultakauteen.

'Gustview' - A Tribute to Green Day kokoonpano:
Rolf Gustavson - laulu, kitara
Ilmari Lepistö - kitara
Miro Rantalainen - koskettimet, taustalaulu
Emil Kauppi - koskettimet, akustinen kitara, taustalaulu
Aaron Koskelainen - basso
Axel Gustavson - rummut

Liput: tiketti.fi
Ikäraja: K-18
Narikkamaksu: 3 € peritään ovella.