Hakaniemen kauppahalli 110 v.

Hakaniemen torikatu 1, 00530 Helsinki
Hakaniemen kauppahalli

Tervetuloa juhlistamaan lauantaina 8.6. 110-vuotiasta kauppahallia! Luvassa on mm. kakkukahvit, ilmapalloja, valokuvanäyttely ja musiikkia.

Lauantaina 8.6. juhlistetaan 110-vuotiasta kauppahallia. Mittavan taipaleen kunniaksi luvassa on mm. kakkukahvit, valokuvanäyttely sekä runsaasti tarjouksia ja ihania kohtaamisia. Tule tutustumaan uusiin sekä vanhempiin kauppiaisiin.

Ohjelma

Kakkukahvit
Juhlapäivän kunniaksi Halllikahvila tarjoilee 110 ensimmäiselle vieraalle ilmaiset kakkukahvit.

Skidi Market ja ilmapalloja
Lapset pääsevät nauttimaan 2 krs. Skidi Marketista, missä kauppaleikit pääsevät uudenlaisiin ulottuvuuksiin. Ilmapalloja on myös luvassa niin kauan kuin niitä riittää – voit noutaa omasi hallin 2.kerroksesta tai kauppiailta!

Salapoliisitehtävä
Tule ottamaan salapoliisityösi haltuun ja selvittämään kauanko kukin kauppa on toiminut Hakaniemen kauppahallissa. Ensimmäiselle kymmenelle, joilla kaikki vastaukset ovat oikein, on luvassa pieni palkinto.

Valokuvanäyttely
Kauppahallin 2 krs. aukeaa valokuvanäyttely Hakaniemen kauppahallin elämästä sen 110 vuoden varrelta.

Virkkaustyöpaja
2.kerroksen TaavaNaisen myymälässä päästään oppimaan virkkauksen saloja ja koristelemaan kesäisiä pullopusseja.

Musiikkiesityksiä ja Happy Hour terassilla
Ville Pohjankoski soittaa akustista kitaramusiikkia terassilla klo 13:00 ja 14:00. Samaan aikaan alkaa terassilla uuden terassitoimijan ETKO:n 110 minuutin kestoinen Happy Hour. Tule siis ajoissa varaamaan paikkasi Hakaniemen aurinkoisimmalta terassilta.

Lisäksi hallikauppiaiden maistiaisia ja tarjouksia.

Hakaniemen kauppahalli

8.6.2024
Klo 8-18

Vapaa pääsy