Valokuva Suomen Urheilumuseo (c) Tomi Parkkonen

Hevosvoimaa

Paavo Nurmen tie 1, Olympiastadion, 00250 Helsinki
Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO

Suomen Hippoksen 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi koottu ihmisen ja hevosen suhteesta kertova näyttely Hevosvoimaa on esillä

Suomen Hippoksen 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi koottu ihmisen ja hevosen suhteesta kertova näyttely Hevosvoimaa on esillä Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus Tahdossa.

Kesän aikana esillä olleiden juhlavuoden valokuvien lisäksi Tahdon päänäyttelyn pukuhuoneosioon on kerätty hevosurheiluun ja hevosten kasvatukseen liittyviä esineitä hevosalan ammattilaisilta vuosien varrelta. Sankari-saliin nostetaan esiin myös legendaarisen ravihevosen Vieskerin kilpakärryt.

Syyslomaviikoilla Tahdossa on hevosurheilunäyttelyn innoittamana toiminnallista ohjelmaa koko perheelle. Museossa voi ratsastaa keppihevosilla, testata näyttelytilan pientä esterataa ja viettää aikaa hevosaiheisten tehtävien ja kirjojen parissa.

Palkintoruusukepajassa taiteillaan ohjaajan avustuksella ratsastuksesta ja näyttelytoiminnasta tuttuja palkintoruusukkeita. Paja on maksuton ja alle 18-vuotiailla on ilmainen sisäänpääsy Tahdon näyttelyihin.
 

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus Tahto

12.10.2023–14.1.2024

 

Ma-ti & pe klo 10-18

Ke-to klo 10-17

La-su klo 11-17

 

Sisäänpääsy 10/15€, alle 18-v. ilmaiseksi