Hietsun Lasten Lauantai

Hietalahdentori, 00180 Helsinki
Hietalahden kauppahalli

Hietsun torilla ja hallissa vietetään Lasten lauantaita, jossa nautitaan Skidien järjestämästä toridiskosta, lasten teemakirppiksestä ja hallin herkuista!

Lasten lauantai 15.6.

Hietsun torilla ja hallissa vietetään 15.6. Lasten lauantaita, jossa päästään nauttimaan Skidien järjestämästä toridiskosta, lasten teemakirppiksestä ja hallin toimijoiden herkuista!

Skidit kesädisko
Lauantaina klo 11-14 Skidit parkkeeraavat soivan diskomobiilinsa toriterassille kesän parhaita lasten bileitä varten. Diskon lisäksi lapset pääsevät luomaan kattilamuskarissa itse musiikkia musaopen johdolla kattilankansilla sekä säilykerasioilla.

SkidiMenut: lasten omat ruokalistat
Puuhatessa nälkä kasvaa, mutta onneksi ravintolahallista voi hakea terassille evästä, jotta tanssijalka ei pääse hyytymään. Hallin ravintolat ovatkin suunnitelleet Lasten lauantain kunniaksi erityisiä SkidiMenuita perheen pienille. Jaksaisiko ihanan övereiden yksisarvisjuomien tai lihapullapastan voimin taas kreisibailata? Tarkemmat tiedot menuista löytyvät tapahtumapäivänä hallin ravintoloista.

Skidimarket Deli – uunituore leikkikoju
Hietalahden halliin on avautunut uunituore leikkikoju: Skidimarket Deli. Eli patakinnas päähän ja donitseja duunaamaan! Skidimarket Delissä pelataan rinkelipajazzoa ja duunataan donitseja, luovuus on vain rajana.

Skidimarket Deli leikittää hallissa toistaiseksi.

Lasten kirppis
Lauantaina 15.6. järjestettävältä Hietsun kirppikseltä voi tehdä upeita löytöjä lasten vaatteiden ja lelujen parissa, kun kirpputori järjestetään lasten teemalla klo 10-15.

Lasten disko ja kirppis toteutetaan säävarauksella.

Hietalahden kauppahalli

15.6.2024
Klo 10-15

Vapaa pääsy