0

Horokuvaus

Aleksanterinkatu 14-18, 00170 Helsinki
Helsingin kaupunginmuseo

Tule viettämään ystävänpäivää Helsingin kaupunginmuseon Horot – seksityöntekijöiden puhe…

Tule viettämään ystävänpäivää Helsingin kaupunginmuseon Horot – seksityöntekijöiden puheenvuoro -näyttelyyn. Kuvauta itsesi yksin tai ”ystäväsi” kanssa Mielikuvabordellimiljöössä – sellaisina kuin tahdotte! Kuvauksen toteuttavat näyttelyn kuraattori Terhi Suokas ja valokuvaaja Senni Lätti.

Kuvaus on maksuton. Kuvan saa jälkikäteen itselleen sähköisessä muodossa. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, kuvaan pääsee saapumisjärjestyksessä. Paikalla on rekvisiittaa, jota kuvassa voi halutessaan käyttää. Huomioithan, että kuvaus tapahtuu näyttelytilassa, joten paikalla on myös muita näyttelyvieraita.

Tv- ja elokuva-alan medianomiksi valmistuva Senni on kiinnostunut erityisesti siitä, millaisen katseen läpi ihmisiä visuaalisen taiteen kentällä kuvataan – entä miten haluaisimme muiden meitä katsovan? Seksuaalikasvattaja-kulttuurituottaja Terhi varmistaa, että kuvaussessio on hauska ja kannustava. Olet lämpimästi tervetullut hellään huomaamme.

Tapahtuma on osa Horot – seksityöntekijöiden puheenvuoro -näyttelyn ohjelmistoa. Tapahtumaan on vapaa pääsy, kuten kaupunginmuseoon aina.

Kuva: Senni Lätti