Valokuva © Paavo Lehtonen

Ilmaispäivä Designmuseossa

Korkeavuorenkatu 23, 00130 Helsinki
Designmuseo

Tule inspiroitumaan Designmuseon monipuolisesta näyttelyohjelmistosta ja juhlistamaan 150 vuoden taivalta kanssamme muotoilun parissa

150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi vuonna 2023 Designmuseoon on ilmainen sisäänpääsy joka kuun viimeisenä tiistaina koko päivän! Tule inspiroitumaan Designmuseon monipuolisesta näyttelyohjelmistosta ja juhlistamaan 150 vuoden taivalta kanssamme muotoilun parissa.

Designillan ohjelma 31.1.

11-20 ilmainen sisäänpääsy
17-18 Yleisöopastus suomeksi Antti + Vuokko Nurmesniemi -näyttelyyn
18-19 Keskusteluja Nurmesniemistä: Vuokko Nurmesniemi 
18-19:30 Raitoja, raitoja, raitoja! -työpaja kaikenikäisille
19 Yleisöopastus englanniksi

Keskusteluja Nurmesniemistä: Vuokko Nurmesniemi

Kevään Designiltojen erikoisohjelmassa on kolmen keskustelun sarja, jossa syvennytään Antti ja Vuokko Nurmesniemen työhön ja vaikutukseen suomalaisen muotoilun kentällä. Keskusteluja johdattelemassa ja vaihtuvia asiantuntijavieraita haastattelemassa on Helsinki Design Weeklyn ohjelmajohtaja Anni Korkman. Ensimmäisen keskustelun teemana on Vuokko Nurmesniemi. Asiantuntijavieraiksi saapuvat Vuokon kanssa pitkään työskennellyt Kati Borg-Penttilä sekä toimittaja ja tietokirjailija Jutta Ylä-Mononen. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Raitoja, raitoja, raitoja! -työpaja lapsille

Inspiroidumme yhdessä tarkastelemaan tuttuja raitakuoseja uudella tavalla: missä kaikkialla raitoja ja niiden rytmejä voikaan nähdä? Ohjattu työpaja ammentaa inspiraationsa Antti + Vuokko Nurmesniemi -näyttelystä. Pajassa tekniikkana on luonnostelu ja erilaiset materiaalikokeilut, joihin tartutaan tutkien, ihmetellen ja yhdessä kokeillen. Työpaja on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille. Pajaa ohjataan suomeksi ja englanniksi.

Designmuseo
Tiistai 31.1.2023
Klo 11-20

Vapaa pääsy