Valokuva (c) Mia Järvisalo, Markus Pentikäinen ja Nikola Tomevski

ImproFlow: Hale, Teho & Tiia Maria

Unioninkatu 29, 00170 Helsinki
Helsingin Tuomiokirkko

Konsertti: ImproFlow - Hale, Teho & Tiia Maria

Konsertti: ImproFlow - Hale, Teho & Tiia Maria

Intuitiiviseen luomiseen ja improvisointiin hurahtaneet ystävykset yhdistävät taikavoimansa. Luvassa on sielukkaita ikiaikaisia rytmiikoita, mukaansa tempaavia jatkumoita ja monikerroksellisia kudelmia. Tunnistettavina soittimina mm. sello, vibrafoni, handpan ja muita melodisia lyömäsoittimia, saha, etnisiä perkussioita, piano ja ihmisääni monine mahdollisuuksineen.

Hale Heikkilä rakastaa liikkua kulttuuriperinteiden, aikakausien ja tapojen välillä unohtamatta elektronisen musiikintuottamisen alati aukenevia mahdollisuuksia. Hän ottaa kiinnostavalla tavalla luonnon osaksi konserttia.

Teho Majamäki on musiikin visionääri, joka loihtii musiikkiin kiinnostavia äänimaisemia käyttämällä instrumenttejä luovasti. Ikiaikaiset rytmit ja moniulotteiset rytmien yhdistelmät löytävät jatkuvasti uusia ilmenemismuotoja. 

Tiia Maria Saari on väsymätön vokaalisen kauneuden etsijä. Moniulotteinen ja ilmeikäs äänenkäyttö ei tarvitse edes sanoja tarinoiden kertomiseen.

Konsertin aikana kuvataiteilija Marika Mustasilta maalaa abstraktin taulun. Konsertissa pääsee myös mukaan seuraamaan visuaalisen taiteen syntymisprosessia. Hänen vahvoja tunteita herättäviä teoksiaan on nähtävissä myös ennen konserttia.

 

Tuomiokirkko

7.5.2023 klo 18-20, ei väliaikaa

Liput 25/35€

Mukaan voi ottaa myös torkkupeiton sekä tyynyn, jolloin pääsee kokemaan intuitiivista luomista uudella tavalla