Valokuva © Sami Paasila

Improvisoidut iltamat ja Kaupunkitanssikauden avajaiset

Tanssiteatteri Tsuumin suositut kokonaisuudet Improvisoidut iltamat ja Kaupunkitanssit lyövät hynttyyt yhteen toukokuun alussa 6.5. Klo 16.00-18.30.

Tanssiteatteri Tsuumin suositut kokonaisuudet Improvisoidut iltamat ja Kaupunkitanssit lyövät hynttyyt yhteen toukokuun alussa, lauantaina 6.5. Klo 16.00-18.30 järjestettävässä tapahtumassa Kurkimäen korttelitalolla.

Illan alkajaisiksi luvassa on Improvisoidut iltamat -esityskokonaisuus, joka yhdistää improvisoidun tanssin ja musiikin suomalaiseen iltamaperinteeseen. Esityksessä improvisoitu tanssi ja musiikki yllättävät ja tempaavat mukaansa niin esiintyjät kuin yleisönkin. Kahdeksanhenkinen esiintyjäryhmä koostuu tanssijoista ja muusikoista, jotka heittäytyvät hetken vietäväksi kokonaisvaltaisesti ja suurella sydämellä.

Loppuillan vapaat tanssit nautitaan elävän musiikin tahdittamana. Tanssit alkavat kaupunkitanssien henkeen tanssinopetuksella ja tällä kerralla opetellaan fuskua. Opetustuokio kestää noin 30 minuuttia ja vapaat tanssit sen jälkeen noin 60 minuuttia

Aikataulu
klo 16.00 Improvisoidut iltamat, esitys
klo 17.00-17.30 tanssinopetusta lajina fusku
Klo 17.30-18.30 vapaat tanssit elävän musiikin säestyksellä

Kurkimäen korttelitalon kahvila on avoinna tapahtuman yhteydessä

Liput 12 euroa

Ennakkoon verkkokaupasta ja ovelta

Tapahtuman järjestää: Tanssiteatteri Tsuumi
Yhteistyössä: Kaupunkitanssit - maksutonta paritanssiopetusta, Kurkimäen Korttelitalo / lastenkulttuurikeskus musikantit

Tapahtumapaikka:
Kurkimäen korttelitalo
Karpalokuja 7
00940 Helsinki

Lisätietoa:

Improvisoidut iltamat -esityskokonaisuus yhdistää improvisoidun tanssin ja musiikin suomalaiseen iltamaperinteeseen. Esityksessä improvisoitu tanssi ja musiikki yllättävät ja tempaavat mukaansa niin esiintyjät kuin yleisönkin. Kaikki mitä näet ja kuulet, syntyy hetkessä.

Kaupunkitanssit-konsepti tarjoaa maksutonta paritanssien opetusta kesäkuukausien aikana toreilla, puistoissa ja aukiolla eri puolilla pääkaupunkiseutua. Tanssiteatteri Tsuumi on vastannut pääkaupunkiseudun maksuttomista paritanssituokioista vuodesta 2015 alkaen. Kaupunkitansseja on toteutettu pääkaupunkiseudulla vuodesta 2000 saakka.