Valokuva Musiikki-improvisaatioteatteri Sointi (c) Ville Saukko

Improvisoitu musikaali – Kuusi yhdistävää askelta

Erottajankatu 5, 00130 Helsinki
Teatteri Avoimet Ovet

Teatteri Avoimien Ovien syksyn 2023 ohjelmallinen linjaus on “heimo”, ja tätä teemaa Musiikki-improvisaatioteatteri Sointi saapuu tutkimaan musikaaliesityksessä

Teatteri Avoimien Ovien syksyn 2023 ohjelmallinen linjaus on “heimo”, ja tätä teemaa Musiikki-improvisaatioteatteri Sointi saapuu tutkimaan musikaaliesityksessä, joka syntyy yhdessä yleisön kanssa. 

Millaisiin nykyajan heimoihin katsojamme kuuluvat? Voivatko lapsuudenystävät muodostaa oman heimon? Minkälaisia yhteisiä rituaaleja avantouimassa käyvään kaveriporukkaan kuuluu? Miten toimii lintubongauskerhon sisäinen dynamiikka? Tämänkaltaisiin kysymyksiin yleisö pääsee ensin vastaamaan, ja vastauksista inspiroituneina Soinnin näyttelijät ja muusikot esittävät kokonaisen musikaalin, jossa musiikkiesitykset koreografioineen ja stemmalauluineen sekä koko näytelmän käsikirjoitus syntyvät täysin improvisoituina. Katsojat pääsevät siis näkemään näytelmän, joka esitetään vain yhden ainoan kerran, ja joka sijoittuu maailmaan, jota he itse olivat mukana luomassa.

 

Teatteri Avoimet Ovet

11.10. ja 27.10.2023 

19.00-20.30, sis. väliajan

Liput 17,60—25,60 € Lippupisteestä

 

Musiikki-improvisaatioteatteri Sointi on erityisesti improvisoituihin musikaaleihin keskittyvä ryhmä. Soinnin jäsenet ovat kukin tahoillaan esiintyneet jo pitkään ja hioneet taitojaan mm. musiikin, tanssin, teatterin ja improvisaation saralla.