Valokuva G Livelab / Inginmaa/Hypnomen

Inginmaa/Hypnomen

Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki
G Livelab

Inginmaa/Hypnomen (levynjulkkarit)

Inginmaa/Hypnomen (levynjulkkarit)

Inginmaa/Hypnomen on esimerkki täydellisestä musiikillisesta cocktailista. Laitetaan pohjalle vuosikymmenten saatossa hioutunutta psykedeelisen svengimusiikin osaamista ja yhdistetään se karismaattisen laulajan jatsikkaaseen rautaisuuteen.

Anna Inginmaa ja Hypnomen löysivät toisensa vuonna 2016 ilmestyneellä ”Huominen on uni” -albumilla, joka syntyi yhteistyössä Kauko Röyhkän kanssa. Nyt on aika tuoda kuuluville pitkään kypsytelty seuraava askel. 1960-70 -luvun melodisesta hehkusta ja groovesta, vaaraa tihkuvista elokuvatunnelmista, mustavalkoisen aikakauden iskelmäeleganssista ja psykedeelisen popin kaiuista ammentava musiikki kuulostaa vuosikertalaadulta ja samalla raikkaalta.

Alkuvuodesta 2024 ilmestyvän ”Maailma katoaa” -albumin ytimen muodostavat omat vahvat kappaleet, joiden henki on ajaton yhdistelmä romantiikkaa ja särmää.

Anna Inginmaa on tehnyt viime vuodet jazz-uraa oman yhtyeensä johtajana ja solistina. 1990-luvulta asti vankkaa kulttimainetta nauttineen Hypnomen-yhtyeen soittajia on kuultu mm. Nieminen & Litmanen, Maria Gasolina sekä Pekka Laine & The Enchanted -yhtyeissä.

Anna Inginmaa: Laulu
Pekka Laine: Kitara
Sami Nieminen: Urut
Juha Litmanen: Rummut
Jan Grön: Basso
Janne Auvinen: Lyömäsoittimet
 

G Livelab
9.2.2024

Ovet klo 19, showtime klo 20, kesto avoin

Liput 30€